tiistai 23. helmikuuta 2010

"Jos olosuhteet olis ollut kunnossa, niin olis menny 145 metriä."


Ma 22.2: LEPO/FLUNSSA - Hirveä nuuskutauti iski.

Ti 23.2: Voimajumppa 45min + 4km juoksu - Jopa sellaista 4min vauhtia uskalsin juosta. Vähän se kiristää, mutta kyllä siitä ehkä vielä jalka tulee. Ainakin AP:n voittamiseen.

VEIKKAUSRAPORTTI

Vähän se vaikuttaa, että voitto on kahden kauppaa. Sartsa ja Patonki siellä aika kovasti kiirehtii kohti pottia. Suomen ja Ruotsin välinen lätkämatsi oli erittäin tylsä. Kyllä se on niin, että jos Suomi mitalin ottaa niin hyvin menee. Ruotsilla on Selänteen tasoisia jamppoja kolmosketjussa.

Mäkihyppy oli aika oletettu eli nelossija. Sen tiesivät oikein Pikachu, Jalo, Häkster, Poju ja Toomio 1. Tällä kertaa suomalaiset oikeastikin kärsivät vähän olosuhteista.

Parisprinteissä nähtiin parikin asiaa:
  • Suomalaisilla ei ole oikeanlaista kuntoa parisprinttejä ajatellen. - Liikaa tahkotaan määrää. Nuohan on niinku tonnin vetoja. Ei voi olla vaikea harjoitella. Tuossa lajissa voisi suomalaiset pärjätäkin.
  • Kovin suuresta hiihtäjämäärästä Suomi saa varamiehen varamiehet viivalle. - Eipä sitä siltikään menestystä mitaleilla asti olisi tullut, mutta joku roti.
  • Taktisesti köyhää kansaa ollaan tuon suhteen. - Mitä järkeä on vetää eka jyrkkä ylämäki hullua haikua ja sitten sipata viimeisillä kierroksilla minuutin päähän?
Oikeita sijoituksia ei tiennyt kukaan. Toomio 2 arvasi molemmat lähimmäksi oikein. Harmi ettei Toomio 2 sillä oikein noussut. Saattoo muuten Valko-Venäjän kloppia harmittaa. Väärä kaista.VEIKKAUSENNAKKO

Yhdistetyn joukkuekisasta jos ei mitalia tule niin sitten Suomi ei saa siitä mitalia. Kymmenen veikkaajaa kuitenkin luottaa mitaliin, Poju ja Sartsa ainokaisena kultaan. Aino on muuten mun mummon nimi. Toomio 2 ei usko mihinkään ja kuutossija on paperilla. Keskiarvo 3.

Nuo taitoluistelut menevät nyt gallupin jälkeen niin, että lyhytohjelma arvostellaan sen sijoituksen mukaan ja vapaaohjelma-kohta kokonaiskisan tuloksen mukaan. Kukaan ei usko mitaliin ja Sartsa luottaa tytsyihin: Molemmissa neljäs. Myös Patonki luulee naiskauneuden riittävän kokonaishoidon neloseksi. Häkster veikkaa lyhytohjelman 12 sijaa ja Toomio 2 kokonaissetin 14. sijaa. Keskiarvo molemmissa 7.

Sitten meillä löytyy miesten hiihtoviestiä. Mitaleilla uskovat (täysin turhaan) miesten olevan Toomio 1, Vänksä ja Silsa Uuhi. Pikachu veikkaa kasia ja se voi osua lähelle. Keskiarvo on 5.

Sitten mitalitoivelaji suurpujottelu eli naisten liukastelu. Kahdeksan uskoo naisten mitaliin eli todennäköisesti Tanjaan luotetaan. Tuomo kultatoiveissa ihastelee Tanjaa kotisohvalla olunen kädessä. Patonki on inhorealisti 15. sijallaan. Keskiarvo onpi viisi.

Se voipi olla, että torstaina tulee viimeinen välipäivitys kisaan, koska viikonloppu ollaan lakeuksilla jossain Töysän peräkorvessa. Siellä kovinta tekniikkaa on DX-Corolla ja jarruvalo takalasin yläpuolella. Eli ei nettiä lain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti