sunnuntai 14. helmikuuta 2010

"Ahonen yllätti neljännellä sijallaan!!!"


Pe 12.2: 45min vesijuoksu - Eikä tuntunut ollenkaan, vaikka ihan normipyörityksellä tein. JES!

La 13.2: LEPO

Tuomolla siis meni sisu kaulaan. Toisaalta, miksipä sitä nyt väkisin hajottaa itsensä. Uskon kyllä, että tuohon kramppailuun vaikuttaa myös noin viiden litran päivittäinen kahvimäärä ja alle litran vesimäärä. Mies on kuiva kuin ruotsin kielioppi. Ja tiedoksi niille, jotka luulivat että Tuomolla oli kova kilpailunhalu ja kaipuu radoille: EI OLLUT. On kyllä selkeästi motivaatio ollut kateissa. Ei voi pakottaa jos ei halluu. Tuomo kuulukoon radan reunaan.

SM-maastoihin pitäisi keksiä nyt joku vastus, kun ei siellä tahdo oikein olla (niin huonoja). No SP, mutta sekin lupas olla kymppisakissa. Sitten on tietty Rehtori Vainikka, mutta sillekään ei pärjää. Eli tästä voi nyt olettaa, että minä ja Vainikka ollaan vain kovia jätkiä. En nimittäin usko, että Tohtori Toivola ilmestyy Vainikan viereen viivalle.

VEIKKAUSRAPORTTI

Haa! Ahonen se vaan yllättäen nykäisi neloseksi. Tämän tiesi ainoastaan Poju. Koko sakki oli kuitenkin niin tasainen, ettei suuria eroja päässyt syntymään. Haba Opa oli ottanut Nykäs-Matin hyppypuvun ja piilopullotaskut ei sitten mennytkään läpi seulasta. Saakeli. Bodmerin kloppi ei onnistunut niinkään vaikeassa tehtävässä kuin vetoketjun sulkemisessa ja jäi luvattoman kauas.

Ampumahiihto olikin sitten yhtä suomalaistykitystä. Kaisa pystyi ampumaan seisaaltaan ihan kaikki kaksi läppää alas ja ihan yhtä heikoilla jäillä oli myös Laukkanen. Kuvitella saattaa, että hiihtovauhdissakin olisi toivomista. Wilhelmin Kati nimittäin hiihti samoilla sakoilla tasan minuuttia kovempata kuin Kaisa. Ja Kati on jo vanha kurppa! Yhtä kaikki Sartsa Toimistolta oli kuitenkin "lähimpänä" ja silti niin kaukana.


Eli tällä hetkellä tilanne on tuo. Kaikkien yllätykseksi Toimiston Sartsa, jumaliste, johtaa! Se on nimittäin huono juttu jos se jatkuu ensi viikkoon. Pitää Tuomon kanssa siirtää toimisto jonnekin muualle. Häkster on nyt jumbosijalla, mutta eiköhän tuo tilanne tuosta vielä vaihdu.

VEIKKAUSENNAKKO

Tänä päivänä tulessa ovat sitten yhdistetyn miehet. Se kun oikein kohilleen sattuu, niin Pilotti-Manninen ja "Tosi Jees"-Koivuranta saattavat olla korkeallakin. Tai sitten tippua sieltä. Kultaan on tässä uskonut vain Toimiston Sartsa, Toomio 2 on veikkannut sijoitusta 10. Jopa kymmenen veikkaajista uskoo Suomen mitaliin tässä lajissa ja veikkaajien keskiarvo onkin 3.

Miesten kumparefinaali painellaan sitten yöllä ja suomalaisiakin toivottavasti on mukana. Toomio 2 on veikannut ainoana palkintosijaa ja heti rohkeasti hopeaa. Kuru kuitenkin todellisena Janne Lahtela-fanina on heittänyt kuulansa kaivoon ja olettaa sijoituksen olevan 14. Veikkaajien keskiarvo on 7.

Jostain syystä veikkauksen laatija ei ole miesten ampumahiihtoa tähän veikkaukseen laittanut. Tosin naisten ampumahiihdon jälkeen voi olla ihan hyväkin, ettei tuollaisia virhepistetalkoita tule. Seuraavaa päivitystä luvassa sitten ennen huomisia hiihtoja.

Eilen oli sisulisähallien ensimmäinen kilpailupäivä ja siellä Jiri "Parma" Karjalainen tempoi ensimmäistä kertaa alle 3min tonnin. Myös talven suurin lupaus Mitro Vauhkonen tykitteli voittoon 60 metrillä, pituudessa ja tonnilla. Tulossarja 8,83 - 414 - 3.34. Pojassa on hiukka dramaturgin vikaa, sillä tonnia ei vedetä alusta loppuun vaan äärettömällä rytminvaihdoksella jätetään muut nuolemaan näppejään viimeisen kierroksen alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti