sunnuntai 21. helmikuuta 2010

"Ei nyt voi heittää kirvestä kaivoon, sen aika on keväämmällä."


La-Su 20.2-21.2: Kävelyä ja lepostelua. - Pikkusen ärty tuo jalka niin ihan uskalsin kokonaan rauhoittaa viikonlopuksi.

VEIKKAUSRAPORTTI

Maailmankirjat on sekaisin. Tai eihän ne edes ole. Masa hyppäs ensimmäisen hyvin ja vaikka miten olis olosuhteet ja kaikki paskaa, niin eihän tuolla päällä voi hypätä kilpaa. En henkilökohtaisesti miestä tunne, mutta ei voi sanoa, että mennään ilon kautta. Olli kohmeloi huonoisiin olosuhteisiin ensimmäisen. Jos näiden kahden onnistuneet hypyt olisi yhdistetty oliskin tullut jo mukiin menevä tulos.

Happonenkaan ei osannut pukuaan mitata. Jee. En tiedä onko Ahosella vaan äärettömän huono munkki vai miten voi mennä polvi tuollaisessa liukumisessa. Siihen nähden mies hyppäsi aivan hyvin, mutta ei varmaankaan kovasti lämmitä. Toomio 2 veikkaisi lähimmäksi, mutta kukaan ei päässyt kovin lähelle.

Miesten yhdistelmähiihto oli parhaita hiihtokisoja pitkään aikaan. Harvoin sitä ruotsalaisten puolesta jännittää, mutta nyt kyllä ihan aidosti sen tein. Hienoa taktikointia ja uhrautumista Södegreniltä ja kyllä mitalistitkin hienosti hiihti. Legkov hoiti työhommat ja jäi sitten neljänneksi. Northugin ylpeydelle ei käynyt loppukiritappio, joten mies heitti täysin läskiksi lopun. En kyllä sellaisesta oikein tykkää. Kanadalaisten panos oli suhteellisen hyvä: neljä ukkoo 16:n joukossa.

Suomalaiset... huhhuh. Lehtoselle antaisin kyllä plussaa, sillä hiihti maaliin asti, eikä se nyt ihan paskakaan ollut. Heikkinen on ylikunnossa ja myöntää sen itsekin, tykkään suorasta puheesta. Nousiainen ei ole edes luvannut olla hyvä, mutta Jauhojärvi sitten... flunssaa ja huonoa oloa jne. Kun ei pärjää niin ei pärjää. Onhan sekin ihan ylitreenannut ja voisi sen myöntää. Kyllä sillä hyvänä päivänä mahikset on palkinnoille ja voittoonkin, muttei puolivaloilla Olympialaisissa olla lähelläkään kärkeä.

Patonki veikkasi lähimmäksi tämän surkuhupaisan kisan ja siirtyi oikeutetusti kärkeen. Muilla menee sitten enempi vähempi päin persusta.


VEIKKAUSENNAKKO

Huomenna sitten tulee monenlaista. Päivä alkaa Suomi-Ruotsi-lätkämatsilla, mikä ei suoranaisesti veikkauksessa ole. Hyvin on pelanneet ja voi olla mitalikin mahdollista. Jos voittavat loppuu epäilijöiden mukaan Suomesta kaikki muu urheilu paitsi lautailu ja jääkiekko.

Mäkihypyn joukkuekisa. Niin. Paljon riippuu Ahosen tilanteesta. Jos ei hyppää on mitali vaikea saada. Jos hyppää, niin hopea on mahdollinen. En usko, että Itävallalle on vastusta. Kahdeksan on veikannut mitalia, Toomio 2 kultaa. Santtu vitossijaa. Keskiarvo on pronssi.

Sitten olis parisprintit. Naisissa pitäisi olla mitali mahdollinen. Epäilyjä on ollut, ettei Björgen hiihdä norjalla, joten se vähän helpottaa. Ruotsi, Italia ja Venäjä ovat silti kovia. Kolme on veikannut kultaa: Pikachu, Patonki ja Santtu. Vain yksi on arvannut mitalitonta kisaa ja se on Toomio 2.

Miehissä taitaa Norja ja Venäjä olla aikasta vahvoilla. Miksei Ruotsi ja Kanadakin. Santtu uskoo miestenkin pronssiin. Toomio 2 arvailee vasta 11:ksi. Keskiarvo siinäkin on kuudes. No, se nähdään.


3 kommenttia:

  1. Varsinkin Toomiot veikkaa päin persettä. Jonkinlainen veikkausennätys se on kait tuokin, että onnistuu sössimään kaksi riviä pakan pohjalle.

    VastaaPoista
  2. Tein toisen rivin oikeasti arvalla. Satunnaisluvuilla. En miettinyt siis Toomio kakkosta yhtään.

    VastaaPoista