torstai 18. helmikuuta 2010

"...luisto oli huono, tai ei ollutkaan. Vika olikin mussa!"

17.2: Jooga 50min + 2km juoksu - Kyllä helvetin kankeeksi on mennyt, mutta juoksu ei sattunut yhtään

To 18.2: Koripallo 45min + 3km - Ei ihan Jebin tasoa koripallossa, mutta juostiin Pantusen Janun kanssa ihan 4.30/km vauhtia. EIKÄ SATTUNUT!!!

Nii-i. Taas lyötiin vetoa: Rahkos-Jukan kanssa kesän pm-kisojen 1500m ja 5000m tulosten yhteisaika. Panosta ei vielä sovittu. Voisi sanoa, että isänsä poika on minusta tullut. Isä kun se ei osaa olla myöskään lyömättä vetoa. Yhteistä meissä on myös se, ettei me koskaan hävitä.

VEIKKAUSRAPORTTI

Joo. Ampumahiihto ei ihan lähtenyt. Kaisa oli 45. Kaikilla meni päin persusta veikkaus.

Sprinteistäkään ei ollut ihan hirveästi kertomista. Vippe oli 9. ja sitäkään ei kukaan tiennyt. Ei oikein suomalaisten suksi luistanut. Joku siinäkin mättää. Majdic kynti pitkin ojia ja silti kolmas.

Miessprintti oli yllättäen itänaapurin heiniä. Ei Northugilla ollut asiaa ja toinen norski sössi itsensä ulos. Suomi-pojat oli ihan nasevasti mukana, mutta ei sitten välierissä ollut mitään jakoja. Häkster ja Vänskä tiesivät 10-sijan oikein.

Yöllisen lötköhousujen kisan voitti suvereenisti Shaun "Kelly Family" White. Peetu otti hyvät capafrontsidemellakkasidegräpit ja hopeaa. Hyvinkää tarjoaa hälle tästä hyvästä 3500€. Hyvä, sillä yleensä nämä lautalijat ovat kovin köyhiä. Oikein arvasi valitettavasti Sartsa. Sama tyyppi on ikävän kaukana karussa. Lahden Patonki seuraa, mutta turvallisesti 18 pinnan päästä.


VEIKKAUSENNAKKO

Jääkiekko on alkanut miestenkin osalta. Ei puututa siihen vielä. Veikkauskohteena ihan kohta alkava miesten 20km ampumahiihto. Olisi paras laji seurata, jos Suomella vain olisi parempia kisaajia. Tänään Paavo kuitenkin ottaa 8. sijan ja Toomio 1 täyspotin. Huonoimmaksi pojat on veikannut Patonkin, jolla paperissa 42. Keskiarvo on 23. Tämä on niitä lajeja, jossa voi taas tulla vaihtelua järjestykseen.

Huomisiltana on luvassa naisten yhdistelmähiihto ja huonosti menee jos ei menestystä tule. Ei kyllä varmaan edes tule. Itse uskon Riitta-Liisaan, se ottaa vahingossa hopeaa. Kuusi on uskonut mitaliin, kultaan vain Santtu. Häksterillä ei naisiin ole luottoa, veikkaus 16. Keskiarvo on niinkin korkea kuin 4.

Kisoissa on järjestelyt olleet vähän sieltä tänne päin. Ukot lähtee koska tykkää laduille, ihmiset tippuu rotkoihin ja luistelussa on aivan käsittämättömiä aikataulumuutoksia. Syöksyradoilla on kivoja pikku hyppyreitä ja tulospalvelukin on otettu talviurheilumaa Espanjasta. Ei ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti