torstai 25. helmikuuta 2010

"...Ihan ei oo napsut kohillaan."


Ke 24.2: LEPO - Ajelin niin pirun pitkän (ja melko turhan reissun) Jyväskylään ja takaisin.

To 25.2: Jooga 45min + 5km rentoa juoksua - Ei todellakaan rentoa, mutta ei oikeastaan kipujakaan.

Olipa pirun nahkasta juoksua. Ei tunnu miltään kummoselta kyllä. Juokseminen nimittäin. Limaa litra kurkussa. Ehkä se tästä joskus. Autolla-ajokin tuntuu vähän pahalta tuohon reiteen.

VEIKKAUSRAPORTTI

Viimestä raporttia viedään. Tuntuu, että voittokamppailu on kahden kauppa. Oikeastaan voidaankin keskeyttää kisa ja minä pidän rahat.

Suomi ei saanut mitalia yhdistetyn kisasta. Ei olisi kyllä ollut mitään toivoakaan. Toomio 2 arvasi yhden päähän, mutta ei riitä. Jos Tallus hiihti huonosti, niin hiihti kyllä Koivurantakin. Mannisen kunnosta tuo hiihto ei paljoa kertonut, mutta ei se kyllä kunnossa ole kärkiin verrattuna.

Johku ja Kuru arvasivat kahden päähän lyhytohjelman. Taso oli melkoinen luistelussa. Lepistö teki omantasoisen suorituksen ja Korpi persetti pitkin jään pintaa. Korean tyttö luisteli hyvin siihen nähden, että oli toista kertaa elämässään luistimilla.

Suurpujottelu jatkuu vielä tänään, mutta mitali on "pitkissä puissa" erästä henkilöä lainatakseni.

Miesten viesti oli tähänastiseen tulostasoon hyvä suoritus. Kaikki hiihtivät suht hyvin. Jauhojärvi jopa loistavasti. Vaikka hieman koomista oli tuulettelu ensimmäisen osuuden jälkeen. Yllätyksellistä oli kärkipää. Ruotsi hiihti taktisesti hienosti. Tsekki roikotteli Bauerin hiihdon ansiosta pronssille ja Norja otti hopeaa. Varmaan ensimmäisiä kertoja elämässäni olen Miedon kanssa samaa mieltä - Northugin loppukiripelleily oli täysin turhaa. Ihmeellinen tarve kiinnittää huomio itseensä. Voi piru, kun olisi kaatunut ja hävinnyt hopean.


VEIKKAUSENNAKKO

Jäljellä siis luistelua ja suurpujottelua, josta on jo töristykin.

Naisten viestissä katsotaan miten koulukiusattu Aikku kavereineen pärjää. Pitäshän se pärjätä, mutta saa nyt nähdä. Toomio 2 ei usko mitaliin, muut uskovat. Kultaan vain Tuomo, koska Tuomo tykkää Aikusta, koska Aikun sisko on juoksussa räjähtävä. Hopea on keskiarvo.

Yhdistetyn normaalimatka. Mitalia ei tule vaikka Toomio 1 ja Vänksä uskovat jopa kultaan. Toomio 2 sen sijaan ottaa pisteet oikealla sijoituksella. Se on kymppi. Keskiarvona pronssi.

Naisten pujottelussa neljä toivoo mitalia: Häkster, Santtu, Vänksä ja Sartsa. Toomio 1 luulee, että Poutiainen ei pääse maaliin ja Anssinkiilto silmissä Leinonen on 15. Keskiarvo on 7.

Perinteisen hiihto ja 30km. Häkster ja Sartsa eivät usko mitaliin. Sartsa uumoilee viidenneksi. Kelistä se riippuu, mutta kyllä Justiina kova on. Keskiarvoisesti pronssia Suomeen.

Miesten 50km paskalla yhteislähdöllä. Arpapeliä. Jos Northug pysyy kyydissä loppuun, niin vaikea voittaa. Perinteisellä vaikea, muttei mahdoton. Toivotaan, että Bauer pistää vauhtia. Sen saattaa myös tehdä Veerpalu. Jalo ja Vänksä uskoo suomalaisen neljänneksi. Niin, josko niillä yhteislähdössä kiri riittäisi? Patonki ei niin suuria odota vaan 23. sija on toiveissa. Keskiarvo 10.

Sitten on se lätkä. Suomea mitaleille on veikannut vain Poju ja kylmästi kultaan asti. Vähintään neljäshän se jo on, joten Vänksä on hakoteillä jo 7. sijallaan. Keskiarvokin heittää jo, se oli 5. Nuo mitaliveikkaukset menevät siis niin, että jos tietää oikean orkesterin oikealle mitalille saa kyseisen määrän hyvityspisteitä. Eniten kultaan on veikattu Kanadaa, hopealle Ruotsia, Venäjää tai Kanadaa ja pronssille Ruotsia. No nehän on ihan päin persiitä sitten veikattu ne.

Onnea lopputaistoon. Rahaa saatte, jos saatte. Sitten joskus ensi viikolla.

3 kommenttia:

  1. Kuulehan Aikku-lover, katsopas uudestaan niitä exceleitäs. Ei oo meikäläisen rivissä kultaa viestistä, mutta sulta sellainen veikkaus löytyy.

    VastaaPoista
  2. Tässä vaiheessa voi jo kommentoida lyhyesti: V***n ampumahiihto.

    VastaaPoista