keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

2,5 kuukautta, eikä tietoakaan ylikunnosta!


Pe 26.2-Su 27.2: LEPO - Ajelu bänditreeneihin, bänditreenit ja ajelu pois.

Ma 1.3: Vesijuoksu 5 x 1' kova/1' kevyt - Ei tuntunut kuin viikonlopun väsymys.

Ti 2.3: Vesijuoksu/-jumppa 40min - Ei kipuja, aivan jees.

Ke 3.3: Lihaskunto+hyppelyt 45min + 5km juoksu - 1000m 3.11+500m. 1.31 - Lihaskunto hyvä, muuten on niin ja näin.

Bänditreenit oli ja meni. Kovasti oli kivaa ja mikä elämys olikaan perjantain lätkämatsi. Nyt se pitäisi sitten alkaa tämä treenaaminen. Vähän koitin viritellä keuhkoja tänään suunnistajien rinnalla. Ei juoksussa mitään vikaa, mutta hengittäminen oli myrkkyä. Ei uskoisi sitäkään niin kamalaksi. Niin kuin oltaisiin raastinraudalla kurkunpäätä vedelty. Suht helppoa noiden väsyneiden vauhtien juokseminen oli. Ehkä tästä vielä... Suunnistajat ainakin oli kärjen osalta aika tikissään.

Sitten pääaiheeseen.

VEIKKAUKSEN LOPPURAPORTTI

Suurpujottelusta ei tullut mitalia.13. oli Poutiaisen Tanja. Poju ja Toomio 2 arvasivat melko lähelle kymppiä veikatessaan.

Lepistö ja Korpi tanssahtelivat aivan hienosti vapaaohjelmansa ja nousivat. Pikachu ja Vänksä arvailivat kuutossijan oikein.

Naisten viestin tiesi Vänksä ja Silsa Uuhi. Silsa väitti kyllä, että Pirjon sukset jäätyivät. En itse sitä kuitenkaan usko, vaan luulen kunnon vaan olevan paska. Komeesti naikkoset kuitenkin hiihtivät mitaleille.

Yhdistetyn hommista eniten perillä olivat Uuhi ja Jalo. Neljäs sija oli Manniselta hyvä suoritus. Koivurannan kisat eivät oikein lähteneet taaskaan. Ikävä on Lajusta. Kiva kuitenkin, että Tallukselle oli hyviä kelejä Kanadan maissa hiihtelyyn.

Pujottelun sijoitusta ei arvannut kukaan, mutta Johkun nousu alkoi tästä. Johku otti nimittäin yhdeksästä viimeisestä kohteesta vain 3 virhepistettä. Siellä pistettiin ruokakunnan arvojärjestys uusiin puihin noilla veikkauksilla.

Naisten 30km:n sijoituksen arvasi jopa kuusi oikein. Hiukan tuossa ennakossa sokeuduin ja olinkin itse veikannut kultaa. En silti ole kovinkaan suuri Aikku-fani.

Miesten 50km arvasi oikein vain Johku! Miten joku voi arvata 13.??? Naislogiikkaa...

Seitsemän seppää arvasi Kanadan voittajaksi lätkässä. Ei se toki varmaa ollut ollenkaan ja finaali oli parhaita lätkämatseja pitkään aikaan. Hopean kohtalon tiesi vain Sartsa ja Toomio 2. Ja Suomen pronssiin ei sitten uskonut kukaan. Suomen paskimmista peleistä saisi sellaisen hyvän dvd-paketin näiden Sotakoirien ja Lännenkoirien rinnalle. Nimi olisi Hakattu Koira.

Sitten siis Lopulliset Sijoitukset.Eli voitto valui Lahteen ja Patongille. Luulisi tästä voitosta saavan voimaa potkuihin. Onnittelut ja muistutus asfalttikäyttäytymisestä. Sartsa ei sitten päässyt Lahden matkalle, mutta melko komeasti veikattu kuitenkin. Johkun vallaton nousu nosti hänet pronssille, josta ei kyllä juurikaan kunniaa heru. Jumbosijan nappasin tietysti itse parhaan palkinnon vuoksi. Varmistin tämän vielä toisella joukkueella, joka oli sitten toiseksi huonoin. Kurukin pääsi tähän kastiin hyvästä alusta huolimatta. Eli tästä voidaan päätellä että E-Pohjanmaalta tulee uskomattoman kovaa urheilutietämystä.

Patonkin voipi meilata tilinumeron ja luottokorttinsa numeron ja tunnusluvun, niin hoidan tuon maksun pois.

Kiitoksia osallistuneille! Seuraavalla kerralla jatkammekin muiden aiheiden parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti