keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hyvän rajamailla.

To 11.3: Vesijuoksu 45min - ihan hyvä tuntuma, vaikka halli oli mummoja täynnä.

Pe 12.3: LEPO + Hieronta.

La 13.3: LEPO - Appiukon 60-v synttärit.

Su 14.3: 9km rento - Aivan hyvän tuntuista, vähän lihakset väsyivät loppua kohti.

Ma 15.3: 8km VL - Vähän liukas keli joten jalat väsy, mutta hengitys ei.

Ti 16.3: 45min Vesijuoksu/-jumppa - vähän juilimista takareidessä ja pakarassa, mutta ei paha.

Ke 17.3: Kuntopallojumppa 45min + 500m/1.29 + 2min + 5x200m/31"-33"/1.30 - Yläselkä meni aika juntturaan kuntopallojumpasta, mutta oikeastaan aika helppoja oli nuo vedot. Eihän nuo vauhditkaan ollut kovia, mutta silti.

Nyt on sitten laitettu vähän yritystä päälle. Kahdeksan viikkoa aikaa treenata ja sitten ei sais hävitä yli 2min kärjelle Lahdessa. Se tuntui kyllä vähän pelottavalta vielä viikko-pari sitten, kun ei juoksemaan päässyt ja ne lyhyetkin juoksut tuntuivat hengityksessä hirveältä. Nyt on kuitenkin kellon soundi vähän ruvennut kirkastumaan ja olen päässyt kivuttomasti juoksemaan. Pientä kiristystä aina ajoittain on samoilla aluiella, mutta vähenee koko ajan.

Parasta on ollut se, että kovempaa juoksu ei tunnu hirveän pahalta. Tänäänkin nuo ratavedot oli aika helppoja. Vielä on matkaa sinne 3.20/km vauhtiin, mutta en pidä mahdottomana. Painoa pitäis alkuperäsen tavotteen mukaan tiputtaa 3kg kahdessa kuussa. Se on mahdollista, mutta katsotaan onko se nyt järkevää.

Saattaa olla, että laduille ei uskalla ennen lämpösempiä järvenjääkelejä lähteä. Mitään mäkihiihtoa ei voi nyt ajatella. Nyt vaan perusduunia ja siitä sitten eteenpäin. Sillenhän se meni ennen tuota reisivammaakin. Miksei menis nytkin?

Pieni ihmetys on alkanut nousemaan pieniin mieliimme tuolla toimistolla. Missä on suunnistajat? Hannu "Big Air" Airilaa ei ole näkynyt pitkään aikaan, Pajunen on ollut näkymättömissä, SP:tä näkee vain blogissa. Ainut jonka on nähty treenaavan on tietysti Raivosaari. Mies ei muka enää harjoittele, mutta silti on topfitissä. Ei oo maajoukkuepaikkakaan varmaan kaukana. Sehän nyt tiedettiinkin kyllä.

Jiri "Slipknot" Karjalainen, muuten paisko 2.57 sen tonnin, mutta löytyi vielä parempikin. Uutela nimittäin peittosi Jirin loppusuoralla. Se on hyvä, että löytyy kilpakumppaneita ja tuon tasoisia juoksijoita.

Täältä muuten löytyypi se lupaamani Stam1nan arvostelu.

1 kommentti:

  1. Katos kun myö urheilijat käydään harjoitusleireillä! Tiiätkö semmonen systeemi kun matkustetaan johonkin hyviin olosuhteisiin tai tulevien arvokisojen maastotyyppiin harjoittelemaan? Harjoittelemme usein kaksi tai kolme kertaa päivässä, jotkut jopa neljä kertaa. Ja joka päivä kilpailuvauhdilla.

    Ja annas kun mie katon. Pajunen istuu tossa vasemmalla ja Airila oikealla puolella. Nurmonen tekee iltapäivän välitreeniä (päivän kolmas), samoin Thierry. Ja kohta mennään yösuunnistamaan.

    Se on semmosta se.

    VastaaPoista