sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Rasittava vieras kylässä.

To 22.10: 7km kevyt - Akatemialaisten kanssa aamuhissuttelu.
Pe 23.10: 8km rento-1km kiih. - Vähän semmosta keuhkojen availua.
La 24.10: 10km - 4,8km kova (hiihtäjien testilenkki) 18.33min - Karu maasto tuo Repokallio. Ei näin vähällä treenillä oikein keuhkot ollut mukana. Painoakin on varmaan 74kg.
Su 25.10: LEPO - Flunssanen olo. Varmaan joku pöpö tarttui tuosta eilisen treenistä matkaan.

Melkomoista on tämä ylimenokauden elo. Se on töitä ja lopputyön väkinäistä vääntöä. Jotenkin jälkimmäisestä on vaikea saada kiinni. Pakko se kuitenkin tehdä on. Pikkuhiljaa.

Yksi viikko vielä jäljellä ylimenokautta. Tarkoitus olisi tehdä joka päivä jotakin, että pääsee vähän treenaamisen tuntumaan. Uutta treenisuunnitelmaakin on väännetty. Suunnitelman punainen lanka on "yksinkertainen on kaunista". Ei turhia kikkailuja vaan selkeitä, aikaisemmin itselleni sopiviksi todettuja harjoituksia. Annan Tuomolle kuitenkin sen verran vastuuta, että menen hänen ohjaamiinsa ratatreeneihin mukaan. Eli Arturo saa varoa vielä talven mittaan.

Pientä suruakin ilmassa, nimittäin naapurin Annikki-mummo lähti leipomaan leipiään rajan taa. Vaivaiset 93v mittarissa. Kyseinen mummeli oli äärettömän kova leipomaan ja Annikin leipää parempaa ei ole olemassa. Muori toi vielä joskus 2000-luvun alussa potkupyörällä leipää jouluksi meille kotiin. Eihän tuo kuulosta suoritukselta eikä miltään. Tarkennetaan sen verran, että Annikki ei juuri nähnyt mitään ja matkaa oli 1,5km. Rauhaa Annikille.

Mehän oltiin muuten Tuomon ja SP:n kanssa katselemassa WASP tuossa Joensuun Areenassa. Isukin ikäinen ukko, sirkkelin terät hihoissa. Ääni oli yllättävänkin hyvässä tikissä, eikä tuo pahis muutenkaan näyttänyt ikälopulta. Paha on sanoa, että oliko keikka oikeasti hyvä vai tuntuko se vaan siltä koska WASP oli isojen pahojen poikien bändi joskus ala-asteella? Vai olikohan tuo mukana sykkiminen jonkinmoista sääliä Blackieta kohtaan? Kyllä hittibiisit silti tekivät tehtävänsä ja Blackiella oli karismaa vielä nahkapuvun takataskussa. Suurin osa yleisöstä oli 30-40v miehiä, jotka halusivat pienenä olla jotain. Nyt he ovat yleisurheiluseurassa töissä tai tekevät gradua kolmatta vuotta.

Laitan vielä Tuomon kiusaksi taannoin pähkimäni TOP-listan:

EPPU NORMAALI TOP-10:
  1. Kun olet poissa
  2. Hipit rautaa
  3. Voi kuinka me sinua kaivataan
  4. Vuonna '85
  5. Linnunradan laidalla
  6. En saa mielestä sinua
  7. Suolaista sadetta
  8. Haistakoon veen
  9. Kaikki häipyy, on vain nyt
  10. Näin kulutan aikaa
Rasittava vieras on muuten flunssa. Ja Tuomokin vois välillä kirjottaa. Ei sitä pimennossa tarvitse olla, vaikkei treenaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti