torstai 8. lokakuuta 2009

Ready -

Ti 6.10: Vesijuoksu 40min - Aika luppoilua.

Ke 7.10: Aamu: jooga 60min Ilta: 20min hieronta - Aivan hirveä keli. Odottelua.

To 8.10: Aamu: Lihaskunto 60min Päivä: 10km rento/reipas elävän chicken wingin kanssa - Juoksu oli aivan ok. Juomareppu on kyllä perseestä.

Aloitan ärsyttävimmällä lentävällä lauseella, mitä löytyy: "Vähiin käy, ennen kuin loppuu." Hahaa. Eli pari päivää jäljellä. Eilen oltiin Leppäs-Jaskan kanssa suunnittelemassa kisataktiikkaa. Vähän se hirvittää se reitti, mutta onneksi on tuollainen polkujen polkija matkassa. Ryläyksellä kuulemma pitäisi olla Jaskan mielestä häntä edellä, jos nimittäin meinaan pärjätä. Katotaan nyt. Toivomuksia olisi hyvästä kelistä. Kylmä ei haittaa, mutta sade ja tuuli kyllä haittaa.

Eniten päänvaivaa tuottaa nyt tuo reppuongelma. En tiedä laittaisinko camelback-tyyppisen repun vai sitten Kessiltä lainatun juomavyön. Vettä varmaankin tarvii, mutta miten paljon? Geelejä pitäisi vetää, mutta nekin on kammottavan makuisia. Ei kyllä viimeksikään ollut mitään ongelmaa tuon suorituksen aikaisen tankkauksen suhteen, että eiköhän se toimi nytkin.

Tuomon ohjeiden mukaan on tullut syötyä ja juotua nyt ihan tolkuttomia määriä. Saattaa olla, että Tuomo haluaa minun lihovan. Nyt kuitenkin on kevennetty syömistä. Nestettä menee ihan reippaasti vielä. Jalatkin toimivat aika kivasti eilisen kevyen hieronnan jälkeen. Hengitys oli vähän hukassa, mutta unohdin kyllä tuon astmalääkkeen ottaa ennen treeniä. Yläselkä on vähän jumissa. Aika paniikinomaista kirjoittelua. Jännittääköhän tässä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti