perjantai 2. lokakuuta 2009

Päivitä sitä blogia!

Näillä sanoilla kannusti herra Päiviö Pyylampi sivullekirjoittanutta.

Vetäsin meinaan testin tässä yhtenä päivänä: 3,75km 14.46, joka on Pyysalmen mukaan 3.56/km. Jaa että miksikö en juossut pidempään? - En jaksanut. Jaa että miksikö en juossut kovempaa? - En päässyt.

Syksy on saanut ja meikäläistä vie tie armon lailla. Katajan syksy on toivoa täynnä. "Missä rahat", teemalla lähestytään 2010 -lukua. Mutta helvettiäkö tässä antamaan periksi. Huonot ajat on huonoja sen vuoksi, että sen jälkeen tulee paremmat. Turha on käydä polvilleen. Ainakin tämä tj uskoo niin. On vaan kiristettävä vyötä ja tehtävä päätöksiä. Kyseenalaistettava ja nöyrryttävä.

Syksyn polttava kysymys kuuluu: "Eliittikisat vaiko eikö?" On meinaan oikeastikin ihan vakava paikka. 4600 katsojaa ja yli 400.000 tv-katsojaa ei voi olla väärässä, vai voiko. Nyt mitatataan Joensuun kaupungin tahtotilaa. Onko tuolla tapahtumalla merkitystä, vai surffataanko freeridereina mukana ja kerätään kunniaa VIP:ssä. Perkeleet.

Ei jaksa avautua, elämä hymyilee. Haastoin tässä muuten Tomin valmennusasiossa. Katsotaan tarttuuko täkyyn / Löytyykö ballseja. Kykyjä on, nyt vaan valmennuksen alttarille avoimin mielin. Joku viisas on joskus sanonut: "Coaching is like eating pussy - messy job but someone`s gotta do it." Ohjenuora valmennuksen taivaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti