sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Eno Höst Rokin lopputulema.

Ma 21.9: 8km reipas-rento - Semmosta vähän kummaa läpsyttelyä

Ti 22.9 Aamu: jalkapallo 1h Ilta: Suunnistus 10,5km - Olis suunnistus kerrankin kulkenut niin eiköhän pitänyt neuvoa jotain kanssasuunnistajaa reitillä.

Ke 23.9 Aamu: Jooga 1h Ilta: 14km kevyt TUOMON KANSSA. (tosin se juoksi ehkä seiskan tai jotain) - Juoksu kulki aika kivasti. Pimeä vaan alkaa olemaan.

To 24.9 Aamu: Lihaskunto 1h Ilta: 6x400m maastossa/1,15/palautus 2min - Aika kaameeta, kun unohtui ottaa astmalääke. Aivan meinas henki lähteä tai paremminkin ei meinannut lähteä niin millään.

Pe 25.9: Hieronta - Ryhäs-Rane osasi asiansa.

La-Su: Eno Höst Rok. Sisälsi hieman suunnistusta. Niin sanotun puisto-sprintin.

Kylläpäsen kyllä. Onko nyt sitten niin, että on aika katsoa, mitä jäi viivan alle Eno Höst Rokista? Kyllä vain.

Eno Höst Rok on yksi vuoden merkittävimmistä tai merkillisimmistä festivaaleista. Marginaaliporukan suosima kulttifestari kerää vuosittain useamman kävijän. Puitteet järjestää tämä maanmainio tapahtuma ovat melkoisen hulppeat. Myös ravinto- ja virvoikepuoli on otettu hienosti huomioon. Majoitusta teltassa ei tarvitse pelätä, sillä lähes jokaiselle on varattu oma sänky. Saniteettitilat ovat kunnossa ja halutessaan on mahdollista toivoa monenmoista hyödykettä esim. teetä.

Tämän vuoden vieraslista oli koreaa katsottavaa. Kuitenkin salassapitovelvollisuus sitoo ja näin ollen puhummekin henkilöistä vain salanimillä. Kertaamme siis tapahtuman kulun näin henkilö henkilöltä:

J1 - Onnistuneen tapahtuman promoottori. Kovasta yrityksestä huolimatta ei puisto-sprintin voittoon yltänyt. Huikea keppikäsi ja ehdottomasti vetävin napa lettujen suhteen.

E - Singstar-emäntä ja veljensä vartija. Tosin aika heikolla menestyksellä. Kokkolan Eränkävijöiden suunnistus ei alkanut ihan odotetulla tavalla, koska lähtivät ensimmäiselle rastille 180 astetta väärään suuntaan.

T - Ensimmäistä kertaa karkeloissa mukana. VOITTI suunnistuksen, tästä palkintona yrttijuomaa. Sai kätensä aivan paskaksi heittäessään keihästä aivan paskasti. Kuului myös kärkisyömäreihin.

P - Malibun voimalla Eränkävijöiden joukkueen toinen jäsen pysyi hereillä kiitettävästi koko viikonlopun. Kuului myös erään tuoksun ylimpiin ystäviin.

S - Aika tarkalleen alkuvoimaisen tuoksun alkulähde. Tämä tuoksu veti naisia puoleensa kuin hullu puuroa. Esitti tämän hetken kuumimmat tanssimuuvit. Söi niin hyvää ruokaa, että on nyt kaiken nähneenä ja kokeneena valmis kuolemaan. "Häpeä pieksee rintaa"-huuto kertoi, missä kaveri kulloinkin paineli.

H1 - Metsänkävijä ja ensimmäinen virallisesti juoksuseura Kunnon Pohjia edustanut urheilija. Oli lauantaina selvinpäin enemmän sekaisin kuin moni kossupullon juonut. Pohjoisenkävijänä veti yhtä liikuttavasti Lapin Kesän ja Pohjolan Pidot. Piirteli siinä joutessaan myös puisto-sprintin kartan. Viihdyttäjä vailla vertaa.

R - Sherry-sarjan kärkisuunnistaja. Levon ja valveillaolon suhde kohdillaan selviytyi kutakuinkin voittajana viikonlopusta. Häpeä pieksi rintaa ihan oikeasti useammankin kerran, kun kyseltiin öisistä seikkailuista. Voisi jopa sanoa, että kätevä käsistään.

T - Chef Änkyrä. Heräsi kuolleista aina laittamaan ruokaa, joka vei järjen mennessään. Valehtelematta paistoi chorizoja ja muurinpohjalettuja yhdellä silmällä. Kunnon Pohjat-klubin nokkamies. Body Count = 0.

I - Weissflogin viikset ja Äitee-Rantasen neule. Mietti kovasti piirakoita läpivalaisussa ja viihdytti Outkast-coverillaan. Lauantai enempi vähempi taustajoukoissa. Useimmille jäi epäselväksi se, oliko herra vasen- vai oikeakätinen. "Sheikkaa, sheikkaa, sheikkaa niinku polaroidikuvvaa!"

N - R:n uhri. Meni myös tuoksuista sekaisin ja kärsi jonkinmoisesta päänsärystäkin. Hiljensi hiukan miesten saunatunnelmaa.

M1 - Kävi lenkillä useampaankin otteeseen. Lauantai-iltana istui K-pullon kanssa pöydän päähän ja seuraavan kerran kun liikkui, korjasikin jo tuolia Eri-Keeperillä. "Mikä hätä?"

J2 - Suunnistusseura Hengettömän Pöheikön kantavia voimia. Olisi halunnut niin kovasti oranssin Focuksen. Omisti myös kuolemattomia hittejä sisältävän CD:n.

M2 - Oranssin kiitäjän kuski. Yllättävää lauluvoimaa mieheltä, jolla on tavaratilassa paellapannu ja haulikko.

H2 - Luultiin useampaan otteeseen pihatontuksi. Tämä siksi, että viipyi rasteilla todella kauan. Myös hiukan iso pipo paransi vaikutelmaa. ABBA-spesialisti Enrique Iglesiaksen ulkonäöllä.

A - Lahdesta karkaamaan päässyt kolmen tuhannen metrin Cooper-mies. Todella freshinä sunnuntaiaamuna.

J3 - Lauantai-illan herkkä aputulkitsija niin laulussa kuin tanssilattiallakin. Paljon äänessä yleisön iloksi ja siskonsa kauhuksi.

M3 - Armoton Yö-fani. Joka toinen Singstar-biisi olisi pitänyt olla Yötä.

Semmoinen kattaus. Ulkopuolinen voisi luulla, että aika sekavata toimintaa. Julmetun kivvaa oli. Suuret kiitokset järjestäjille.

Ps. Tuomo aikoo laihtua jollain ihmedieetillä viimeisenä kahtena kuukautena. Sama mies aikoo juosta tulevalla viikolla testijuoksun. Huhhuh. Siis huhhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti