keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Viski on tarkoitettu juotavaksi

Ihan ensialkuun on pakko todeta, etten voi ymmärtää miestä joka keräilee viskejä. Mitä hemmetin tolkkua on elvistellä pulloilla, jotka lojuu kaapin perällä pölyttymässä. Juo niitä. Ukko saa jotain ihme kicksejä etikettien katselusta.

Jaaha syksy saapuu. Meikäläinen vietti vaimon kanssa yhden viikon Portugalissa akkuja lataamassa. Patterit olikin jo aika loppu, sillä kesällä ei loma-aikaa jäänyt ollenkaan. Viikkoon kuului rannalla makoilua, tenniksen peluuta, Espanjassa autoilua, vaimon kisan seuraamista, olutta, viiniä ja ennen kaikkea viisi treeniä! Kyllä - se elää sittenkin.

Syksy iskee päälle rautaisella otteella, illat pimenee ja nostalgian kaiho nostaa päätään. Olen meinaan viimeisen viikon aikana tykittänyt ihan kympillä uusinta Amorphista. Lohja rules, ja Tales from the Thousand Lakes. Toimistolla on hommat menneet ihan oudoiksi, kun jäätiin sinne kahdestaan Tomin kanssa. No elämä on ihmeellinen asia ja tällä kertaa näin. Onneksi on hieno duunikaveri. Vaikkei se viskeistä mitään ymmärräkään. Kunhan vaan lisäilee ceeveehensä hienon kuuloisia harrastuksia.

Viimeinen vuorokausi on mennyt ihmetellessä case R.U - J.K:ta. Tai oikeastaan sen jälkilöylyjä. Ei voi kuin ihmetellä ihmisten naiiviutta. Asiat ei aina ole niin mustavalkoisia kuin kaukaa katsoen tuntuu. Kessi on enemmän perillä asioistaan kuin kukaan ulkopuolinen. Jos joku niin Jukka tietää mitä tekee. End of Story.

Lauantaina kirmataan Kataja-hölkän merkeissä. Ilmassa on aidon urheilujuhlan tuntua, sillä viivalla on monta maajoukkueurheilijaa. 14km "Räsäsellä" nähdään itse Erä-Jorma Räsänen, puolta lyhyemmällä juoksee jumikuulistunut Joonas Lehtinen, naisten Räsäsellä Kaisa Mäkäräinen haastaa Erä-Jormistuneen Jaana Honkasen ja niin edelleen. Jos arvon lukija liikkuu Joensuussa päin, niin ei muuta kuin viivalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti