tiistai 27. lokakuuta 2009

Tyhmempi oppisi yhdestä, minä en.

Nyt tulee treenipäivitystä. Edellisellä viikolla koitin juosta ja sain näpeilleni pohjekrampin muodossa. Tyhmempi oppisi yhdestä, minä en. Nilkutin erään vanhemman rouvan pakeille ja pyysin lainaamaan puhelinta, jotta saisin soitettua auton hakemaan kaikkensa antaneen sankarimme kotiin. "Miten se nyt nuin ramppailoo isolla miehellä?", kuuluu kysymys sauvojaan ulkoiluttaneen veteraanin suusta tämän ojentaessa luuria sivuillekirjoittanutta kohti. "Ehkäpä juuri siinä isoudessa piilee se vastaus", totean ja tilaan taksin.

Tänään 7km kevyttä ja jalka ok. Tavoitteena juosta joka päivä tällä viikolla poislukien eilinen. Jokainen lenkki tosin olisi enemmän kuin mihin Happo pystyy ja se pitää itseään juoksijana. Tähän se tosin vastannee ettei pidä, mutta pitää se. Juoksisi sekin punkero eikä vetoaisi johonkin olemattomaan leikkaukseen. Ihme sälli. Kun ei ole parempaakaan tekemistä, niin poika keksii käsitteitä. Tehdä Tohot = kuulemma kerätä keskiketterää. Ihan niinkuin 30 koogee pariin vuoteen olisi paljon. Se on yhtä helppoa kuin juosta alle puolen tunnin kymppi. Menee ihan tosta vaan ja se on ihan sama kuka sen tekee, vai mitä hapottaja.


Top 10 - W.A.S.P:

1. The Idol
2. L.O.V.E. Machine
3. Wild Child
4. Blind In Texas
5. Forever Free
6. Chainsaw Charlie (Murders in the New Morgue)
7. The Real Me
8. On Your Knees
9. Sleeping (in the Fire)
10. Animal (Fuck Like a Beast)

Ja Tomi ei se ollut sääliä. Se oli yllättävän kova.

5 kommenttia:

 1. The Real Me on The Who-coveri... lasketaanko sitä?

  VastaaPoista
 2. No totta helvetissä! Vähän sama tilanne kuin jollei laskisi H.I.M:lle Wicked Gamea.

  VastaaPoista
 3. W.A.S.P:in eka levy on kuolematon legenda ja eräs ihmiskusnnan historian parhaista levyistä, mutta vuoden 1985 jälkeen W.A.S.P. on ollut aika paska. Mä laittaisin tolle top 10 listalle 9 ekan levyn biisiä + wild childin. Niiden uusin on kuulemma hyvä, mutta niin niiden uusista on sanottu viimeiset 24 vuotta ja silti ne ovat olleet paskoja.

  Ite näin W.A.S.P:n viimeksi vuonna 2008 Turussa, eikä se ollut kummoinenkaan. Blackiellä ei ollut edes sirkkeleitä.

  VastaaPoista