perjantai 5. elokuuta 2011

Kalevan Kisojen Tippaus 2011 - Väliraportaasi 1.

Sitten mennään. Ohessa tilanne perjantain kisailujen jälkeen. Jotenkin on kaavat väärin, kun Toho johtaa... Eiköhän tämä käänny viikonlopun aikana. Yllättäjiin voidaan lukea jaettua kakkossijaa pitävistä Raitasen Maila ja Toomio 2. 

Erikssonin voittoa naisten vitosella ei moni osannut veikata. Sillä tehtiin eroja. Eroja teki myös se, että melko harva luotti Räsäsen pojan kympin voittoon. Komeasti raastamalla Erä-Jorma vaan riuhtoi itsensä voittoon. Näillä pitkillä matkoilla tosin pientä virhemarginaalia on, sillä jos molemmat matkat saa oikein, on luvassa bonuspiste.

Aitamatkoilla ei ajoilla hurjasteltu, mutta miehissä ei sitä odoteltukaan. Naisissa ehkä enemmän. Moni uskoi myös kuulan kärkitulokseen, jota ei nähty. Monet löi ällikällä myös Hynnin viides sija. Nipa ei jatkoon iskenyt, mutta lisätään pisteet siitä vasta virallisten lopputulosten tullessa.

Muita kisojen yllätyksiä oli Tepon tappio Virran Mikolle.

Ps. Kannattaa sitten pistelasku tarkastaa. On vähän jumissa tehty.

Osallistujia Tippaukseen tuli 19kpl. Näin ollen 95€ jaetaan rahoja. Palkintosijat menevät seuraavasti, jos ei tasapisteisiin päädytä:
  1. 50€
  2. 30€
  3. 15€
Aikamoista rahantuloa luvassa. Huomisaamulla lähtee sähköposti, jossa kaikkien osallistujien veikkaukset sekä tilinumero jonne maksun voi suorittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti