maanantai 29. elokuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 3.

Spekulaatiot huomenna. Kiire unille. Tässä tilanne.

Päivän tulossadon korjuu:

Keskisalon sijoittuminen oli suunnilleen lapasessa. SaHa silti ainoana täsmäveikkaajana. Aikakaan ei Jukalla ollut kummoinen. Harmillista, mutta jos tämän blogin nimi olisi ohjenuorana tähänkin tapaukseen...

Moukarin kärki oli täyspisteille veikattu taas useammalla taholla. Muropurkin kova sarja oli jälleen liikaa muille. O-P:n sijoitus 9. Tämän aavistivat Ändy ja Tonttu. Aivan kelpo suoritus O-P:lta.

Artsihan olisi ajallaan ollut kärkiluokkaa. Tämäkin todistaa sen, että mies oli urheilijana kyvykkäämpi kuin kommentaattorina. 

Seiväskisassa lensivät miehet ja lasikuidun kappaleet. Puolan poju voittoon ja ranskis toinen. Viisi tiesi tästä itselleen kahdeksan pojoa.

Marjamaa olisi juossut naisten satkun finaalissa. Finaalissa olisi kipittänyt myös Kukkoaho nelkulla.

Naisten kärki kuulassa oli odotettu. Neljältä täysin oikein.

Naisten 400m mitalistit eivät sisältäneet Richards-Rossia vaikka moni toivoi. JIRI naisten 400m:n asiantuntijana ainoana kaikki oikein. 

Naisten satanen tasoltaan himpun valju. Jeter sai vihdoin kultansa ja voi kasvattaa mieskatsojien iloksi pitkät hiukset. Moni arvasi kärkikolmikon, mutta voittoaikaa uskottiin kovemmaksi.

Kuru entisenä kovan tason aiturina niittasi Extran pisteet 3 sadasosan heitolla. Olisittepa nähneet kurun aidalle tulon 10 vuotta sitten. Sen verran on vielä pohjia, että pitää veikkauksen kärkisijaa.

SaHa nousi kuusi sijaa. Ei vielä palkinnoilla, mutta pyrky on kova. Kärjen tuntumaan on hiipinyt myös Ändy. liekö kyynärpäätaktikaalla vai millä? Mystisen nimimerkin takana majaileva @IlkkaPalomäki on päässyt myös tämän hetken sijaintinsa ja työnkuvansa edellyttämälle paikalle. Voisi sanoa, että mies on piireissä. 

Toho otti reippaan välikuoleman ja on näin ollen kuuluisan välikuolijan, Barrioksen, kanssa samalla sijalla. Sarpaneva täällä nauraa. Tohon nousuista ei ole muistikuvaa, mutta Barrios on viime aikoina tehnyt koviakin viimeisen kierroksen kirejä. Jumbosijoilla majailee Pyyn lanttuja 2 kappaletta. Ei yllättä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti