tiistai 30. elokuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 4.

Päivän tulossato:

Ei ei, Osku, ei... Ei kule, niin ei kule. Helander olisi pyyhkinyt nelkun aitojen finaaliin.

Seiväsfinaali oli hyvä. Tosin se teki sen, ettei kukaan osannut odottaa moista mitalikolmikkoa. Hyvä, ettei Venäjälle tai Jenkkeihin aina kultaa.

Lattu ei olisi finaalikamaa ollut.

Miesten kiekkofinaali sai paidat repeämään. Harting otti omansa ja Kanter hopiaa. Kolmonen ja nelonen olikin yllättäviä. Toomio 2 "tiesi" tämän. Hyvin se onnistuu arparivilläkin. Taso olisi ollut sellainen, että Franz olisi vienyt puhtaasti pelin.

Tyynelä olisi myös tyynesti lasketellut finaaliin eurooppalaisella maililla.

Miesten kasi. Kuru, AnssiV ja JUKISUKI tiesivät kolmikon. Borza vaan vanhana jarruna mitaleilla taas. Miksei muuten Espoon Borzan veikkauksessa ole Venäjän Borzaa?!?! 

Naisten esteet - parhaita lajeja koko kisoissa. Kova taktiikka venäläiseltä. Sinne ne hyytyy kun vain omaan taktiikkaansa luottaa. Ghribi kiri vielä kakkoseksi. Edelleen on kenialaisille tuntematon käsite naisten estekulta.

Miesten nelosen vei ikäloppu James. Aivan oikein douppi-Merrittille. Kuru, Ändy ja AnssiV saivat oikein.

9 suoritusta teki brassi-tyttö seipäässä. Kukaan ei tiennyt, mutta monelle tuli pisteitä koska 8 ja 10 suoritusta oli useampi veikannut.

Näin sitä mennään. Kuru on vahva, ainakin näin virtuaalisesti. Ändy kampesi kakkoseksi ja SaHa sekä johku jakavat pronssia. Eniten floppasi Sarpaneva ja paras nousu oli karvalakkipyyllä.


4 kommenttia:

 1. Tarkistas nyt suurennuslasilla niitä rivejä...on siellä Borza siinä mun rivissä.

  VastaaPoista
 2. Niin muuten onkin, katsoin ristiin. No annetaan pelkän jutun lukijoiden olla siinä uskossa, että oot hylännyt faniutesi. =P

  VastaaPoista
 3. Pisteet olet kyllä saanut oikein. Oli vain näköharha.

  VastaaPoista
 4. Alkaa kuulostaa selittelyiltä, että pisteisiin ei tuu lisää vaikka spottaa virheen! ;) No ei...laskin omat pisteeni heti iltapäivällä ja ne kyllä (valitettavasti) täsmää.

  VastaaPoista