lauantai 6. elokuuta 2011

Kalevan Kisojen Tippaus 2011 - Väliraportaasi 2.

Muutoksia muutoksia. Kuten olettaa sopi, on Tohon kärkipaikka mennyttä aikaa.

Päivän lajeista miesten 100m kärkikolmikko oli selkeä. Toki järjestys outo, mutta sitä ei tarvinnutkaan tietää. Kukaan ei Åstrandin parhaaksi ajaksi veikannut noin huonoa, joten miesten 100m ei piste-eroja juuri tuottanut. Naisten vastaavalla Nolon EM-kulta taisi hämätä, sillä usean kärkikolmikosta nimi löytyi. Kolmikko oli poikkeuksellinen ja sillä sitten osuneille vähän nousuakin tapahtui.

Nelosten aika oli hyvin hansikkaassa. Ei suuria eroja. Kasilla kuitenkin Granlundin poisjäänti aiheutti pistemenetyksiä lähes kaikille. Myös miesten kasin huono aika ei ollut kaikille selviö. Vastaavasti naisten suht kova aika tuli lapulle vain Jöpöllä, Ok:lla ja Tontulla. Matintaloa ei kukaan ollut veikannut kärkeen, joten kärkikolmikko veikkausten suhteen oli tasainen.

Miesten pituus oli paria poikkeusta lukuunottamatta kaikilla oikein. Kahdeksan metriäkin ylitettiin. Olisi ilman toimitsijavirhettä useammastakin ylitetty.

Alla kuitenkin tulokset. Toho sukelsi komeasti. Ja siinä vanavedessä Toomio 2 teki saman tempun. Borza ja hieman puskista myös SaHa venyivät kärkeen. Jaetulle kolmannelle sijalle ovat kiivenneet Ändy, Temppeli ja Ok. Suurimman syöksyn teki Pilkki tippumalla 11 sijaa.

Huomiselle jää vielä jännitettävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti