keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Vaihdetaan: päivän vanha kuume ja selkäkipu.

Ma 2.11: 8km rento/reipas, ylämäet kovaa - Kulku mielettömän hyvä, kuten aina ennen tautia.

Ti 3.11: A: 1h vesijuoksu/-jumppa I: avantosaunomista - En tiedä, mikä osio olis pitänyt jättää tekemättä, mutta kyllä oli kylmä avannon jälkeen.

Ke 4.11: KIPEÄNÄ -36,9 lämpöö. Yleensä on 35,9. Ihan perseolo.

Näinköhän se kinkkukuume sitten yllättää minutkin? On kyllä sen verran vetämätön fiilis, että huhhuh. Komeesti piti aloittaa treenaaminen tällä viikolla. Ja niinhän minä sen aloitinkin. Aika alkutekijöihin jäi. Käytiin kummastelemassa Jukan kanssa avantosaunomista ja sen jälkeen iski kauhea kylmyys. Viime yö tuntui kestävän ikuisuuden. Se sisälsi helvetin kuuman olon ja välillä kylmiä puistatuksia.

Aamulla lähdin kaikesta huolimatta hieman terveempänä vetämään aamutreenejä. Oli vielä jotenkin mielessä, että haen vähän toimistolta töitä kotiin. Hainkin kyllä, mutta ei ole ollut kyllä niitä tekemään. Heti kotiin päästyäni nukahdin sohvalle kolmen fleece-paidan ja peiton keskelle pariksi tunniksi. Ruoka ei maistu, mutta nälän tunne on silti ollut. Söin vähän mureketta ja hiukan mustikkasoppaa. Kauheasti ei jaksa puuhastella, mutta selkä ei kertakaikkiaan kestä loputonta makoilua. Pakko väkisin olla pystyssä välillä.

Periaatteessahan mun ei pitäis olla koskaan kipeä. Se on niin paskaa ja en oikein saa aikaa kulumaan. En tiedä mikä sitten on ylemmillä tasoilla mennyt pieleen, kun meikäläistä rankaistaan. Voihan tääkin olla joku Tuomon viritelmä. Todennäköisesti onkin. Se on saanut jonkun ampullin täynnä pahaa viruskantaa ja upottanut sen mun kahviin. Nyt sitten maataan sohvalla huomista odottaen. Ei se mitään jos olis yskää ja nuhaa, mutta tää kuume ei kyllä sovi. Vaihtareita voisin tehdä esim. kuume pieneen kurkkukipuun ja sormenmurtumaan tai selkäsärky hiertyneisiin nivusiin. Eli jos löytyy hyviä vaihtareita, niin kontaktia vaan.

1 kommentti: