sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hyvää paskaa.

To 5.11: KIPEÄNÄ - Vähän parempi olo, muttei todellakaan treeniolotila.

Pe 6.11: TOIPILASOLO - Töissä jo, mutta melko nuutunutta edelleen.

La 7.11: TOIPILASOLO - Vieläkin vähän semmoinen heikko tuntuma todellisuuteen.

Su 8.11: AIKA TERVE - Suht paljon kävelyä ja vähän joogailua, muttei juoksua vielä. Ehkä huomenna sitten.

Tässähän tämä on mennyt. Sairastellessa. Melkosta paskaa. Tämä viikko piti olla treenikauden aloitusviikko. Kaksi treeniä sai tehtyä. Aika hyvin. Sieltä sitä sitten tuli joku lenssu ja puolivaloilla tää viikko. Toivotaan, että varsinainen treenaaminen alkaa nyt tällä alkavalla viikolla.

Jos vahingossa silmät osuu tuohon vedonlyönti-gallupiin tässä meitin blogissa, niin siitähän voi huomata prosenttien tasoittuneen. Saan Tuomoa kiinni myös paperilla. Livenähän Tuomo on jo pari kiekkaa jäljessä. Tällä hetkellä Tuomon kunto - ei myöskään habitus - paljon pelkotiloja aiheuta. Silti minullakin on pieni pelko siitä, että jos se saakeli jostain kampeaa itsensä kuntoon vielä. Toisaalta toivoisikin vähän enemmän vastusta kuin ukosta tällä hetkellä on. Olisi sitten kivempi kisatakin. Ja pitäähän sitä ajatella meidän toimiston työhyvinvointiakin. Mutta Tuomon pitää alkaa treenaamaan. Samaten minun.

Tuosta samaisesta gallupista näkyy myös se, että aika moni hullu tätä blogia tuijottaa. Mistäs tiedätte, ettei tämä ole vain feikkiä tämä meidän vetojutustelu?

Tuomo kirjoitti pirun hyvän jutun tuossa aiemmin PM-maastoista. Itse kun vähän eri tasolta tuota katsoo, niin ei kovin vahvaa pohjaa ole sanoa mitään. Kovaa veti juutit, siitä ei pääse mihinkään. Erä-Jorge veti ihan hyvin myös, mutta Pirkko olis voinut piestä sen voittokuntoonkin. Nikanderin tyttö veti uskomatonta vauhtia. Pelottaa vaan, että tässä on taas uusi huippulupaus, joka muistetaan huippulupauksena kymmenen vuoden päästäkin. Treeni on jo nyt melko kovaa, että mistä sitä sitten parannetaan. Toivotaan, että olen väärässä.

Aina olen ollut sitä mieltä, että osa suomalaisista voisi ihan hyvin panostaa maastojuoksuun. Se on hyvä juoksumuoto. Joku voisi sitä harkita ihan tosissaan.

Tuomo: Ollaan nyt kirjoitettu niin tiiviiseen tahtiin, että pidetäänkö kuukauden paussi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti