lauantai 28. marraskuuta 2009

Kevytmielinen kevyt viikko

Ma 23.11: 11km rento/reipas + 5x100m - Olin vähän kattelemassa muiden treenaamista ja hiimailin itse siinä sivussa.

Ti 24.11: A: Vesijuoksu/-jumppa 1h P: Hieronta - Kyllä oli ihmisen ulkoreidet jumitteessa.

Ke 25.11: A: Tasapaino 1h I: 9km kevyt - Lihakset arat, varmaankin hieronnasta.

To 26.11: Liikkuvuus 1h - Lepoa vain.

Pe 27.11: 9km rento - Periaatteessa kulki, joku kuitenkin tökki. Vähän kuin pyörä, joka rullaa, mutta ketjut on liian löysällä.

Pimeetä on elo täällä Itärajan tuntumassa. Vettä on satanut sopivasti vähän joka päivä. Pimeetä on aamu kymmenestä kahteen ja loppuaikana ei näe mitään. Juoksualustat toisaalta on pitävät, mutta ei tämäkään oikeen hääviä oo.

Tuomo lähti Henaattoria koutsaamaan Firenzeen. Toivottavasti Yussuf pääsee maaliin, vähän on tahtonut olla kaverin peikkona nuo keskeytykset. Edellytykset on juosta alle 2.20. Maraton on ehdottomasti miehen matka. En vain tiedä onko mies henkisesti tarpeeksi tyhjäpäinen juostakseen sen kovaa?

Tänään onkin perinteinen Kotiteollisuuden keikka tuossa Kellarissa. Saatan pari viskipaukkua ottaa. Kun minä menen katsomaan Kotiteollisuutta ei kyseessä ole musiikin kuuntelu. Kuuntelen välispiikkejä. Kyllähän vanhassa tuotannossa on pari kovaakin biisiä, mutta vähän on turhan junnaavaa junttausta minun makuun muuten. Biisien välinen verbaliikka toimii siitä huolimatta erinomaisesti.

Sitä ennen tosin juostaan kiihtyvä 10km. Tämä viikko on ollut kevyt viikko ja kyllä on ollutkin tylsää. Toisaalta unen laatu on parantunut, joten lepo on varmasti tullut oikeaan aikaan. Ensi viikolla onkin luvassa maitohappotesti eli 6x1000m. Tarkastellaan vähän kynnysarvoja. Ne on tasaisin ajoin hyvä kartoittaa. Viime kerrasta onkin vain 13 vuotta eli tämä tulee hyvään saumaan. Volo epäili, että meikän anaerobinen kynnys olisi 3.45-tuntumassa. Voi pitää paikkaansa.

Viime aikoina olen kuunnellut pääasiassa Metallican tuontantoa. Metallica on bändi, joka on jo hieman saavuttanut kulttibändin mainetta alaan vihkiytyneitten piireissä. Uskon kuitenkin vahvasti, että tästä bändistä kuullaan vielä. On jopa ollut epäilyjä, että syrjäyttäisi Yön aseman raskaan rockin rintamalla. Siinä sitä on tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti