torstai 11. kesäkuuta 2009

Tomi on paska, mutta Juki ei

Kessi poika latoi jo 8.21:een Huelvassa. Siellä sai hispaanot purra pölyä oikein olan takaa. Tulee muuten joensuulaisittain hieno spektaakkeli Kuortaneen kolosesta! Matti pakottaa Kessin ensimmäistä kertaa alle kasin. Saattaa käydä niin, että humauttavat molemmat kerralla alle. Siinä se menee samalla se meikäläisen ainoa rata-aika rikki, mikä oli noiden hessujen vastaavia kovempi. No saa kyllä mennäkin. Aion todistaa tuota triumfia katsomosta. Ilman olutta. Veikkaanpa kaupan päälle, että myös Urheiluautoilija Janne harppaa kerralla lähelle 8.10 aikoja. On tosin jo aikakin. Ne lahjat olisi meinaan syytä pikkuhiljaa ottaa hyötykäyttöön. Ihme sluibaaja, kun on onnistunut näinkin pitkään välttelemään kunnon tuloksia.

Tomi on huono. Anteeksi ruma ilmaus, mutta se on. Yli 4.30 suorituksilla ei kannata paljoa päätään aukoa. Ihme läpsyttelyä miehen meno. Askel asuu maassa ja rullaavuudesta ei tietoakaan. Jalasta kuuluu maahan osuessa sellainen väsynyt ääni. Ihan niinkuin märkä rätti mäjähtäisi vasten kasvoja. Onko siellä nilkassa pitoja ollenkaan, häh? Iskarit tuntuu puuttuvan kokonaan.

Myönnän että heikossa hapessa tässä ollaan itsekin, mutta täällä ei edes haihatella mistään tuloksista enää. Parhaat tulokset viimeisen viikon ajalta löytyvät Pub Paronittaren häppäreiltä, joissa meni kolme kaljaa puoleen tuntiin. Mutta ei tuo vastuskaan tässä kyllä päätä huimaa. Melkein käy jo sääliksi, kun mies tuollaisin tuloksin polkee menemään. Monta kuukautta olen elänyt harhaluulossa, että Tomi olisi jotenkin nopea. No 59,4 kertokoon totuuden. Karun sellaisen.

Vaimo veti väsyneesti 9.20 kolmosen. Mitä tuostakin sanoisi. Parempi kuin ei mitään. Jotain sentään se olen oppinut minäkin näiden onnellisten aviovuosien aikana.

Plexi harppasi alle 2.00 kerhoon, ja Arttu lentävällä alle 57 kerhoon. Jardaani on Suomen nopein ultrakurko. Ja kepeesti! 61,4 400m ja 217km 24h. Tehkäähän perässä. Jännä keskiviikko takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti