maanantai 1. kesäkuuta 2009

Muuttokoomaa

Sunnuntaina 11h urheilukentällä ja seuraavana päivänä 10h muuttoa. Väsynyttä, niin kovin väsynyttä on ihmisen elämä tänään. Lenkkeilystä ei tietoakaan.

Tomi on kova jätkä. Niin kova, että jätti meikän muuttamaan yksinään Jardaanin kanssa. Luulee olevansa niin kovassa kunnossa, että voi jättää mut koko päiväksi kantamaan kamoja, eli nostattamaan kuntoani. Se ei tajua että mun kunto nousee silmissä. Kohta tässä joutuu jo ottamaan vyön käyttöön shortsien kanssa.

Sanonta Noljakasta: Luota Tomiin, tulet pettymään.

Olin mukana puhumassa Tomille töitä tänään. Enkä säälistä, vaan sen vuoksi että se oikeasti osaa. Vaikka joskus onkin vaikea uskoa sen kaiken pohjalaisen tomimaisen mustavalkoisuuden keskeltä, missä jälkiviisaus on kauneutta ja uho lopputulosta kauniimpaa.

Oli muuten aivan helevetin hieno kokous tänään. Vuosikokouksessa kuusi ihmistä paikalla. Noinko vähän on seuratoiminnasta kiinnostuneita jäljellä? Ei voi olla. Kiire alkaa kasaantumaan päälle, ja apuja tarvitaan.

Alan ryyppämään. Kun on nyt tämä 56 neliön "kartanokin".

Kessi veteli kovempaa kuin koskaan ennen kauden avauksessa. Ei tuolla vielä kuuhun mennä, mutta loppukaudesta kulkee kovaa. Ja mikäs sen hienompaa viime kesän episodien jälkeen. Ranskan poika 8.06, joten eipä jäänyt yhden kauden ihmeeksi.

Takaisin muuttoon. Muuttopäivän paras hetki oli ilta ysin aikaan kerrostalon pihalla, keinussa yksinään parin oluen kanssa. Hei Hei Penttilä, olit minulle hyvä. Mainettasi paljon parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti