lauantai 6. kesäkuuta 2009

K-18 materiaalia!

Nyt kannattaa oikeasti varoa rullaamasta sivun alalaitaan. On nimittäin sen verran pahaa videomateriaalia. Herkimmille katsojille suosittelen katsomista vain sormien välistä. Tämä siis tuolla alareunassa.

Eilen tosiaan tönästiin tänne Joensuuhun. Reitti oli Salla-Kuusamo-Kuhmo-Nurmes-Joensuu. Hauskoja teitä vaikka keli olikin melko nahkea. Voin myös lämpimästi olla suosittelematta Suomussalmen Pizzapalvelun kebabrullaa. Aivan hirveää lötkölihaa kylmänä tarjottuna. Hyi!

Reissusta jäi viivan alle seuraavat asiat:
 • 1 kpl poroja
 • 50km vaellusta/juoksua
 • 2kg lisäpainoa kaikenlaisen roskaruuan muodossa
 • 1200km autolla-ajoa
 • 1kpl Kolmannen Naisen levyjä
 • 27 tuntia unta
 • parit hyvät naurut
Eilinen ilta meni epäsosiaalisissa merkeissä. Hieman joogasin ja purin tavarat. Tänäänkin on ollut niin tyhjä päivä, että luulis olevan voimia tehdä työhommia ensi viikolla. Kävin läpsyttämässä vajaan kympin tuolla vesisateessa Metallican tahdissa. Juoksu tuntui kyllä kevyeltä. Niinhän se aina silloin kun on paska keli. Huomenna pitäis kai käydä vähän rataakin juoksemassa, ettei tarvi sitten kylmiltään lyödä piikkareita jalkaan keskiviikkona. Tavoitteena on lyödä 1500m paremmin kuin Arttu ja 400m kovempaa kuin Mustonen. Nyt odottamaan Erä-Jorman ja Jussin tuloksia...

Alla vähän mielenkiintoisia mainoskylttejä Sallasta. JA SE K-18 VIDEO!!!


On varmuuden vuoksi pistetty kaikki konsonantitJaanan kenkä - Mitä se enemmän on jää arvailujen varaan.K-18 video. Tuomo tekee koordinaatiota. Ottakaa istuma-asento ja lääkeet lähelle!

2 kommenttia:

 1. Mie arvelin ja oisin odottanut, että koko videon sisältö olisi samaa mitä ekat 10 sekkaa, mut kyllähän ne jalat alko ilmaa hutkimaan. Viimeiset 6 sekunttia pilasi koko koordinaatio-idean. =)

  VastaaPoista
 2. Eikä edes takareidet revenneet!

  VastaaPoista