lauantai 4. heinäkuuta 2009

Vauhdin hurmaa...

To: Aamu: liikkuvuus+koord. Artun ja Reimarin kanssa Päivä: 6km verkkaa+koord+7x150m rento max /ka. 20.6"/ 3min -Kulki kepoisasti. Vielä ei niin vanha ole, etteikö Barriokselle pärjäisi.

Pe: rentoa käveleskelyä

La: 7km verkkaa + iso kolmio eli Tohon testilenkki kovaa. 3,75km 3,24/km. - Oli kyllä helppoa, olis pystynyt juoksemaan kovempaakin, mutta pidin rentona.

Pikkuhiljaa alkaa kulkua löytymään. Näköjään se vaatii tuota nopeaa juoksua. Arturo oli maansa myynyt, kun ei meikää kepittänytkään sataviiskymppisissä. Ei kuule vanhaa noin vain yllätetä. Perjantai oli kyllä sen verta raskas päivä, ettei vaan jaksanut lähteä juoksemaan. Käytiin katsomassa Ice Age 3 3D:nä. Se oli pitkästä aikaa hyvä ellu. Sopivan pitkä, hyvin hauska ja 3D:kin oli miellyttävä kokemus.

Raahessa painellaan SM-viestejä eli Tuomo treenaa joka päivä kaksi kertaa. Tämän pelossa kävinkin juoksemassa tuon Tuomon testilenkin. Kulku oli mainiota ja kilsat meni 3.22-3.32-3.22-2.26 (750m). Illaksi tuli haaste saunomaan. Taidan ottaa sen vastaan ja käydä vähän rentoutumassa.

Loppuun armotonta menoa:


7 kommenttia:

 1. Et sä kyllä laskea osaa. 3,75km 12.46 on 3.24/km ei 3.19/km.

  VastaaPoista
 2. Enpäs saatana osaakaan... Mutta toisaaltahan se on ihan sama, kun jäät kuitenkin sen 40s/km! =P

  VastaaPoista
 3. Ei ole ihan sama. 3.24/km on hitaampaa kuin mun tavoite maastoissa. 3.19/km olisi jo out of reach.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän toi veto ole jo taputeltu, 3.24/km on tossa seurassa sen verta kova näyttö vaikka vetäisi sen vain kerran. Ääni Toomiolle.

  VastaaPoista
 5. Aivan sama mitä vauhtia Toomio juoksee nyt, sillä maastoihin on pitkä aika. Tohon tarvitsee vain tiputtaa pari kiloa ja 3.20/km ei tunnu missään. Toomio sen sijaan saa alkaa oikeesti treenaa jos meinaa vaikka 10 sekuntia lohkasta kilsavauhdista. Veto tullaan siis käytännössä ratkaisemaan talven pimeillä ja liukkailla lenkeillä. Luottamus Tohoon on vielä vahvaa.

  VastaaPoista
 6. onhan Tuomon juoksu joskus ollu vähän kevyemmän näköistä..=)

  VastaaPoista
 7. Ootkos TSuni painanut joskus 28kg enemmän kun kisapaino? Kymmenenkään kiloo ei lähe helposti, eikä varsinkaan Tohon ruokavaliolla... =P

  VastaaPoista