keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Häitä vaan...

La: vaellus 5km Wiskin kanssa - Häät kun oli niin ei muuta ehtiny.

Su: vajaa 10km Kessin kanssa - Eli mulle reipasta, hälle kevyttä.

Ma: töitä niin pirusti. Ei vaan ehtinyt.

Ti: Aamu: Arturon kanssa liikkuvuutta + 4km juoksua Ilta: Repokalliolla 10km-6km kovaa 21.36min eli 3.36/km. - Aivan hyvin kulki, vaikken ihan täysiä juossutkaan. Aivan helvatan hiostava keli.

Tuskasen paljon kaikkea säätöhommaa ollut. Lauantaina oli häät ja tulevana lauantaina on taas häät. Sitten on oltu järjestämässä hölkkää ja ruuvattu sohvia kuntoon ja muka tehty vähän töitäkin siellä täällä. Ensi viikolla olisi tarkoitus juosta varmaankin 800m Kiihtelysvaarassa, mutta katsotaan nyt.

Eilen oli pakko juosta tuo kova kutonen, kun Monacon GP:n lähetys alkoi 21.15 ja lähdin puoli ysiltä lenkille. Se kulki ihan mukavasti, vaikkei tässä nyt kummoisesti ole kilometrejä tullutkaan. Paikat kuitenkin ovat taas ihan ehjän tuntuiset. Jukka paineli kovaan aikaan ja SE:kin menee vielä vähän erityyppisellä juoksulla helposti. Ramolefi oli pieni yllätys, mutta rohkeasti se kyllä lähtikin lasettamaan kahden kilsan kohilla.

Tuomokin on muuten käynyt lenkillä, mutta akillesjänne ei YLLÄTTÄEN kestänytkään kuukauden juoksutauon jälkeen satasen vetoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti