keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

4.02/km ja vaimon kosto

Hyvä testi oli eilen. Ainakin omasta mielestäni. Edellisen 10 päivän ajalta oli takana yksi lenkki, mutta ok:stihan se läpsyttely silti sujui. Eka kilometri 3.53 ja siitä tasaisesti hyytyen, ei edes ihan maksimiin asti kantaten, 15.06. Nyt on löydetty meikäläisen pohjat. 88kiloisena patukkana ilman treenaamista, pystyn näköjään vajaan 4km juoksemaan suht koht neljän vauhtia. Nyt pitäisi enää alkaa treenaamaan, niin sitä voisi vaikka kuntoutua.. Nuuskan lopettaminen näköjään kannattaa, sillä limaa ei irronnut ollenkaan samaan tahtiin kuin kk sitten.

Lopussa ei oikein pystynyt kiusaamaan itseään, sillä sen verran juoksemattomuus painoi. Vika 750m oli vaisua, mutta toisaalta ei edes ottanut kauhean koville, sillä hengitystä ei oikein saanut rassattua tarpeeksi. Jalat toimivat yllättävänkin hyvin. Tomi oli ovelana miehenä kameran kanssa kuvaamassa loppua. No eipä tainnut tulla edes mitään K 18-matskua.

No turha hehkuttaa, tavoitteesta ollaan jäljessä 12s/km.

Vaan vaimo ei vissiin ollut kovin tyytyväinen tulokseen. Ajoi meinaan illalla ABC:llä käynnin yhteydessä meikäläisen jalan päälle. Joko on mennyt valmentaminen päin sitä itseään tai sitten se vaan katsoi ettei tuo läski enää noilla jaloillaan mitään tee. No lisättäköön nyt loppuun, että se oli vahinko. Kuulemma.

Joka tapauksessa sen verran rasahti pohkeeseen, että pariin viikkoon tuskin pystyy kovin montaa juoksuaskelta ottamaan. Joten nousu lähtee vasta elokuusta käyntiin.

1 kommentti:

  1. Totta kai nuuskan lopettaminen kannattaa. Mitä järkeä on tunkea sellaista paskaa, siis todella PASKAA huuleen. "Ei vaikuta hapenottoon", jotkut nuuskanarkkarit sanovat. Ei varmaan vaikuta joo, mutta nikotiinia menee suoraan vereen. Ihan perseestä sellainen. Ja lisäksi se on todella ärsyttävän nököistä, kun äijillä pullottaa mälli huulessa. Jääkiekkoilijat ja muut pelien ja leikkien harrastajat vetäköön sitä paskaa jos ovat niin tyhmiä.

    VastaaPoista