perjantai 22. toukokuuta 2009

Tyhjät pois.

Päivän lenkki:
  • 15km Repokalliolla - sykkeet/5km:135/145/155 
  • 73min, klo 19.00
  • +18°C, aurinkoista ja kuivaa edelleen
Eilinen meni aikalailla tsuppiduppaillessa. Mökillä tuli oltua koiran kanssa remuamassa ja sitten käytiin koittamassa lajinvaihtoa. Siellä selvisi kaksi asiaa. Se, että kompassi kannattaa olla ja se, että en lähde Fincken lajiin pyörimään. Hukattiin rasti tai se pysyi hukassa ja sitten lähdettiin pois. Huono reitti, huono maasto, huono keli ja muut tekosyyt. Näin myös kaverin synttäreillä Don Johnson Big Bandin livenä. Ei ehkä suosikkibändi, mutta ei huonokaan ollut.

Tänään pyörittiin Tuomon kanssa kentällä ja todettiin, että nykyteinit ne vasta helvetin rasittavia onkin. Ihan meinasi hermo mennä meikäläiseltäkin. Kertoo paljon teinien liikuntatunnista se, että opettaja oli farkut jalassa. Teinien hurjaakin hurjempi tehtävä oli juosta 6 minuutin cooper ja tytöillä 800m. Surullista oli. Paras poika juoksi 2400m ja 2200 suorituksella sai vielä "todella hyvä juoksu"-huutoja! Puolet tytöistä ei jaksanut juosta kuin 400m. Siinä sitä on meillä tulevaisuutta. Silloin kun minä olin nuori, niin jumalauta ei tunnille päässyt farkut jalassa.

Kaupassa tein kolmannen kerran elämäni aikana saman virheen. Oli semmoinen mehutarjoilu ja sai maistaa eri tuoremehuja. Join sitten jotain 20 hedelmän ja 6 porkkanan mehua. Kassalla alkoi tuntua oudolta ja sitten kohta jo oksensin kaupan nurkalla. Jotenkin ei sovi nuo monihedelmäkeitokset pötsiin. Tuli ulos, saatana.

Illalla vointi koheni ja lähdin sitten läpsyttämään lenkkiä ja se kulki ihmeen hyvin. Tohokin lähti Norjaan ruskettumaan. Veikkaan että tiukka 3 lenkkiä viikossa jää herra urheilutoimenjohtajalta saavuttamatta. 

2 kommenttia:

  1. Ei tuo 2400m 6:00 nyt ihan paska ole :-)

    VastaaPoista
  2. arvasin, että joku tuohon tarttuu... Osa juoksi koko cooperin ja tuo oli paras tulos.

    VastaaPoista