keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

EM-veikkaus 2012!

Taas mennään, viikko aikaa!


Säännöt: Veikataan jokaisen kysymyksen kohdalla olevalla tavalla. Rivimaksu on 5 euroa. Kaikki rahat menee pottiin, rahat jaetaan kolmelle ensimmäiselle. Viimeiselle ilmainen osallistuminen. Rivit maksetaan tilille FI 16577005 20205607. Maksaa voi myös naamatusten ENNEN kisojen alkua. Itse olen kisoissa töissä, joten päivitykset tilanteisiin tulee myöhään öisin.
  • Sijoitukset lasketaan virallisten sijoitusten kautta. Vain kisojen aikana tapahtuvat muutokset sijoituksiin lasketaan (esim. protestit/mahdolliset doping-käryt). Jos suomalainen ei saa tulosta, ja ei virallisesti sijoitu, kysymys hylätään. Ei siis kannata veikata DNF. Jos ehdokkaana oleva henkilö jää kisoista pois, niin häntä veikanneet ovat veikanneet valitettavasti väärin.
  • Tulosveikkauksissa tarkat tulokset. Sentit ja sadasosat. Jos veikkaa keihään tulokseksi 86, niin se käsitellään 86,00m.
  • Jokaista kisapäivää kohti saa suorittaa YHDEN vaihdon veikkaukseen. Sen on kuitenkin tapahduttava ennen jokaisen kisapäivän ensimmäisen lajin alkua. Vaihdon voi laittaa tekstiviestinä, sähköpostina tai facebookin kautta. Vaihtoja ei voi säästää, vaan niitä voi käyttää ainoastaan yhden päivässä.
  • Voittajaehdokkaat ovat virallisten osanottajalistojen mukaisessa tämän kauden paremmuusjärjestyksessä. Tämän lisäksi ehdokkaisiin on laitettu Barcelonan kisojen kultamitalisti, jos hän Helsingissä mestaruuttaan puolustaa.

Veikkauksen etenemistä voi seurata blogin kautta (http://ensivuonna.blogspot.fi/) tai Facebook-profiilin kautta. Kysymyksiä voi laittaa toomio@gmail.com tai Facebookin kautta.


Linkit:
Osallistujat
EM-kisat
Aikataulu


Sitten muuta höpinää...


Kalevan Rasti voitti Jukolan, Janus Hanski on tangofinaalissa, velipoika hyppäs 233 metrin benji-hypyn,  Ollikainen hyppäs 832 myötätuuleen ja Tomi on lomalla. Kaikki ovat pienoisia yllätyksiä.


Tampereen, tarkemmin ottaen Vesilahden suunnalla on lomaa vietelty. Käytiin pitkän tauon jälkeen myös Särkänniemessä, joka ei jumalauta ole auki kuin iltakuuteen. Ei mitään järkeä! Näin jäi chokokebabit syömättä... Kyllä pientä kehittämistä olisi palveluissa siinäkin firmassa. Laskettiiin kummisedän kanssa vene vesille. Puolen tunnin projektista tuli 2,5 tunnin "näin rikot kaikkia työturvallisuusmääräyksiä"-demonstraatio. Tilanne, jossa kaksi miestä löytyy raatoina rannasta, ei ollut kaukana. Tomilla talja päästä läpi ja setä venetrailerin alla. Pienistä riskeistä huolimati vene saatiin järveen ja pieni lenkkikin sillä heitettiin. Ilta vietettiin melko suomalaisesti: käytiin saunassa, syötiin makkaraa, juotiin kaljaa ja katsottiin Tangomarkkinoita ja Jukolan viestiä. Jeah.


Kävin testaamassa paikallisen hölkkäkisan reittiä. Rautialan lenkki 35 minuuttiin melko rennosti. Voittajat ovat juosseet 32 minuuttiin, joten kunto on aika hyvä. Seuraavia tapahtumia ovat Juhannus, EM-kisat ja Ilosaarirock.

2 kommenttia:

  1. Miksi tapahtumaohjaus -kirjoitukset katosivat? Olivat todella hyviä ja valaisevia, piti käydä seuran kokouksessa niitä läpi kisojen järjestämisen kannalta. Niistä olisi saanut hyvää oppia EM-kisoja pienempiinkin koitoksiin. Comeback, pliis!

    VastaaPoista
  2. Onko tullut korkeammalta taholta noottia?!

    VastaaPoista