lauantai 5. toukokuuta 2012

Ny piikataan!

"Sudden death looms..." Näin luki joskus Worms-tietokonepelissä. Nyt voisi sanoa SM-maastojen loomivan. Ei ole amputoitu jalkaa, kukaan ei ole sekoittanut arsenikkia juomaveteen, eikä pöllö ole päähän lentänyt. Edes CIA ei ole yrittänyt estää osallistumistani. Eli ehjänä ollaan. Nuo edelliset olisivat voineet käydä jos etunimi olisi Janne ja sukunimi alkaisi U-kirjaimella. Se olisi jopa aika todennäköistä.

Mäkitreeneillä ollaan yritetty kuntoa vähän piikata. Siis peak(= huiputtaa), eikä millään Hiltillä piikata kuntoa murusiksi. Yritän huiputtaa. Irtiottoa alkaa olemaan, mutta Pudasjärvellä ei taida olla mäkiä. Omaa sijoitustani varmaan vähän laskee kova kisa-alusta. Mutta oletus on se pari minuuttia kärjestä.  Tai vähän enemmän jos Lewis juoksee. Sisäpiirissä liikkuu myös huhu, että pitäisi juosta 12km. Toivotaan, että joku kokeneempi tulee ja ottaa tuon pestin. Minun sitä juostessa tulee sitten se 7-8min turpaan.

Joensuussa juostiin tänään maraton. Sää suosi räntäsateella ja vienolla 8 m/s tuulella. Se siivittikin Hukan pojan 1.15 alitukseen. Rahkos-Jukka joutui antautumaan puolivälissä. Miehen kunto oli pelottavan hyvä, mutta enää ei oikeastaan pelotakaan.

Joku käski keksiä jokaisesta aamusta asioita, joista voi olla onnellinen. Tapaan kuuluu myös mainita asioita, jotka ketuttaa:

Miinuspuoli:
  1. Garmin herätyskellona - Erittäin ärsyttävä kosketusrinkula, jota pitää painaa kahdella sormella tietääkseen kellonajan.
  2. Hieltä haisevien treenivaatteiden pakkaus kassiin.
  3. Hampaiden pesu - hammastahnan maku suussa on todella ärsyttävä päivän ensimmäiseksi mauksi.
  4. Hukuksissa olevat hanskat.
  5. Astmasuihkeen ottaminen.
Plussaa:
  1. Sängyn pinnojen välistä kurkisteleva ja naureskeleva vauva. - Jos joku voi olla noin iloisella päällä heti aamusta, niin onhan se hyvä.
  2. Unissaan tuhisevat otukset - vaimo ja koira.
  3. Suoraan narulta puhtaina otetut treenikamppeet - Tuoksussa on aavistuksenomainen ero.
  4. Cashew-pähkinät rahkan, kiisselin ja hunajan seassa. - Hyvä suutuntuma.
  5. Led Zeppelinin Rock & Roll autoradiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti