maanantai 21. lokakuuta 2019

"...Koskas se alkaa se urheiluruutu?"

Maanantaina istuskelin junassa Helsinkiin ja takaisin. Välillä istuskelin kokouksessa. Tiistaina sitten tuntuikin tuolla ristiluu-häntäluuseudulla.

Kävin tiistaina kävelemässä pururadalla ja hölkkäsin ylämäet. Sen päälle tein hiukan multifidus-treeniä, jonka ensimmäinen liike on yhden käden punnerrus seisten seinää vasten. Vartalo pitäisi pitää suorassa linjassa mahdollisimman vähällä kiertymisellä. Tämä aktivoi selkää ja syviä lihaksia aika hyvin. Ainakin hallinta paranee jos ei muuta tapahdu.

Keskiviikkona ajettiin se 6h autolla. Vaikka ajoin itse vain puolet, ei häntäluun seudun kuumotus ja pakaroiden puutuminen kertoneet positiivisesta vaikutuksesta.

Torstaina olin isän kanssa rantasaunanrakennushommissa. Paikat olivat jäykät edellisistä ajamisista, mutta hankalahkot työasennot aukoivat oloa kyllä. Illalla riehuttiin veljen VR-laseilla, joka tarjosi mystisiä asentoja ja Matrix-liikkeitä hidastettuina. Liikkuessa se vähän tuntui, mutta olettaisin, että Valtion Rautateiden hutkiminen lasermiekoilla on aivan pätevää liikkumista, koska painoa ei ole päällä juurikaan.

Perjantai sisälsi jälleen vähän enemmän autoilua, mutta myös kevyttä frisbeegolfia. Kiertoliikkeistä on ollut kumpaakin näkökantaa, mutta minun mielestä ainakin kämmenpuolen heitot ovat pikemminkin parantaneet kuin huonontaneet tilannetta.

Lauantaina villoiteltiin rantasaunaa, mutta sunnuntaina ajeltiin jumalaton matka takaisin Joensuuhun. Ei hyvä se.

Jokaisena reissuaamuna kävin herättyäni pulahtamassa saatanallisen kylmään veteen. En kokenut sen vaikuttavan suuntaan tai toiseen. Saunasta kylmään veteen meneminen ei yleensä tunnu ihan niin hyvältä kuin ilman.

PARANTAVAT ASIAT
- ylämäkihölkkä ja pururatakävely
- multifidus-harjoitukset
- kevyet rakennushommat
- VR-laseilla pelailu
- Frisbeegolf
- saunominen

HUONONTAVAT ASIAT
- autossa ja junassa istuminen
- kostea ja kylmä viima

Otsikko viittaa Juicen biisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti