maanantai 3. lokakuuta 2011

Kestää, ei kestää, kestää...

Nipin napin ollaan kasassa. Ihan pieniä tuntemuksia oli, että voisi flunssakin iskeä. Sain sen kuitenkin sysättyä vain suunnistajien kiusaksi. Perjantaina piti olla palauttava uinti, mutta se vaihtuikin 7km juoksuksi, josta 3km työnnettiin kalkkikärryä. Se sitten rasitti vähän vasenta akillesta. Reidet on ollut aika jumissa ja viikonloppu meni lepäillessä. Jos tässä kevyen hieronnan saisi, niin ei ihan läskiksi menisi.

SP, AP ja Jaska on kuuleman mukaan flunssan kourissa. Heistä huolimatta Pellon Ponnen mies esitti lauantaina sellaista menoa, että saattaa tossu Mizuno liikkua aika haipakkaa myös Kolilla. Myös vanha Skylon-mies varmisteli kuntoaan pituushyppyharjoituksissa.

Kaikesta tästä kaaoksesta voi siis päätellä, että SP ei ole viivalla. AP ja Jaska varmasti on. Tankha voittaa ja toisena läpsii varpaaton Skylon-mies. TT tekee tasaisen suorituksen ja hyytyy Ryläykselle, josta loppumatka kestää kolme tuntia. Itse juoksen siihen Jaskan ja AP:n väliin.

Ei vaan. Ihan hyvä olo ennen kisaa. Kaikki pienet vaivat kuuluvat kuvioon. Loppuviikko on käytännössä kisakamppeiden pesua ja spekulointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti