tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kymppiä odotellessa...

EM-kisat paukahtivat alkuun. Jonkin verran jopa käytettiin työaikaa kisojen seuraamiseen. Kyllähän se urheiluseurassa vähän kuuluu työnkuvaankin. Valitettavasti on niin, että muutamia takaiskuja joukkue on kokenut jo tässä vaiheessa. Jukan selkä ei kestä mestaruuden puolustamista, mikä tietysti on kova pettymys. Mutta se mies kyllä nousee vielä. Kinnusen koipi oikuttelee myös. Riskaabelia on lähteä turtana matkaan, mutta sisukkuutta se kyllä osoittaa.

Veikkaus se tässä blogissa kuitenkin on pääasia loppuviikon ajan. Kysymyksiä oli rutkasti ja osallistujia lyhyestä osallistumisajasta huolimati reippaasti. Kirjoitushetkellä on jo joidenkin lajien pisteytys selvillä ja siitä seuraavassa:

1. Miesten 20km kävely - Tuleeko voittaja venäjältä? V: kyllä

Venäjän poika käveli viimeiset 15km melko hyvällä tekniikalla kärjessä maaliin asti. Tylsä maali ja tylsä reitti, mutta oikein arvanneille +5 pistettä ja muille nollaa.

2. Naisten 400m aj. - Ilona Rannan sijoitus? V:19.

Ilona juoksi omaan tasoonsa nähden hyvin, mutta taso on vain niin kova. Veikkaajat arvasivat keskimääräisesti sijoitukseksi 21. Täysin oikein veikkailivat AnssiV, Iso_iivari ja Onni. Heille menee siis 3p ja muille sitten miinuksia virheen mukaan. Eniten niitä sai Anouk (-14).

3. Naisten Kiekko - Paras suomalaissijoitus? V:20.

Eihän se tytöillä vielä kulkenut niin, että finaalissa oltaisiin. Veikkausten keskiarvo oli 19. eli tyttöjen taso oli hyvin tiedossa. Täysin nasahti kohdalleen Statlerilla ja Pyynkovalla. Eniten heitti joukkueella Jiri-Enni (-21).

Eli tilanne ennen naisten kuulaa ja miesten kymppiä on seuraava:

Jäljellä sitten Naisten kuula ja siellä kyseltiin, että onko voittotulos yli 20m. JA illan huipennuksena Miesten 10 000m ja siellä onkin sitten useampia kysymyksiä. Huomenna lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti