torstai 29. heinäkuuta 2010

Lämpimikseni kirjoitan...


Joensuussa oikeiden ihmisten treenaamista haittaa tällä hetkellä kolme luonnonhasardia: lämpö, savu ja jonglöörit. Ei näistä kyllä aivan älytöntä haittaa ole, mutta +37 alkaa olla alkaa olla sietokyvyn rajoilla. Ei keuhkot oikein ota tuota savuakaan vastaan. Jonglööreistä ei ole haittaa, vaikka niitä helvetisti täällä pyöriikin.

Kolmannessa päivässä soudetaan, eikä mitaleita näy. Ei näy pistesijoituksiakaan... Sen verran salapoliisin työ on tuottanut tulosta, että kaikki nimimerkit on selvitetty. Raporttia tähän aamupäivään asti:

14. M 100m - parhaan suomalaisen sijoitus? V: 16

Hämis taisteli itsensä kuudenneksitoista. Se on nuorelta kaverilta hyvin. On yksi niistä iloisista onnistujista, joita vielä valitettavan vähän on. Tämän aavisti oikein Ändy ja AnthoniusX. Anouk pitää tiukasti lipusta kiinni (-26).

15. M 100m - Voittaja? V: Lemaitre

Muutama veikkasi Ranskan pojalle kultaa, suurin osa Chambersille. Onneksi ei hälle mennyt. Oikein veikanneille +5.

16. M 100m - Voittoaika? V:10,11

Oikeaan haarukkaan iskeneet saavat tästä odotettua vaisummasta ajasta +5p.

17. M 1500m - paras suomalaissijoitus? V: 15.

Hamm joutui harmillisesti ensimmäiseen erään. Hällä oli rohkeutta juosta kärjen mukana, vaikkei kunto varmaan olisi jatkoon mistään riittänyt. Ikävä on katsoa Sandellsin juoksuja. Ei siksi, että se olisi rumaa, mutta taktisesti ollaan aika amatööritasolla. Mies juoksee viimeisen kierroksen poikkeuksetta kovaa, mutta 50m:n takamatkalta ei tulla kärkeen tuolla tasolla. Aika ei ollut huono, mutta paremmalla taktiikalla Niksu olisi ollut lähellä finaalipaikkaa. Kukaan ei oikeaan osunut, mutta päästä eniten heitti Santulla (-15).

18. M 400m aj. - Heikkilän sijoitus? V: 23

Yhden aidan lipsaus. Ei ehkä jatkoon olisi mennyt muutenkaan. Ei häränsilmään kellään, Anoukilla yllättäen eniten gäppiä (-17).

19. M Moukari - Paras suomalaissijoitus? V:10

Ei ole O-P:n uralla tainnut kulta olla koskaan noin hyvin tarjolla. Tai sanoisiko, että noin pienellä metrilukemalla. OP heitti tämän vuoden linjassa ja se riitti kympiksi. Oikein aavisteltiin useammalta taholta, eniten heitti JariS:llä (-8). Se luuli, että OP ottaa hopeaa. No JariS luulee tosissaan myös sen, että ihminen voi juosta 24h putkeen. Tuo selittää kaiken.

20. N 10 000m - Voittaja? V: Abeylegesse

Lopun hyytymisestä huolimatta, aika ylivoimaiseen kultaan. Spekuloinnille jäi sen verran varaa, että jos Idän tyttö olisi lähtenyt kilometri ennen maalia kiriin, olisiko kiinni saanut? Aika sippiin veti keli naikkosia, vain 13 maaliin. Arvaajille +5p.

21. N Pituus - Pitääkö kultaan hypätä yli 7m? V:ei

692 riitti. Voittaja oli yllätys ja uusi miesten suosikkiurheilija. Tiedosta +5p.

22. M 10 000m - voittaja? V: Mo

Tällainen oli jäänyt välistä. Mohan sen voitti ja tiedosta +5p.

23. M 110m aj. - Sonckin sijoitus? V: 21

Ei riittänyt Juhan aika tällä kertaa. Takareisikin nappasi kiinni jarruttaessa. Oikein tuulet haisteli Statler ja AnssiV. Ei tarvinne arvata, kellä eniten virhettä? Anouk (-14).

24. M seiväs - paras suomalaissijoitus? V: 13.

Salomäeltä meni alta finaalipaikka ja päältä hiukset. Ensimmäinen ulkopuolelle jäänyt. Hyvin ukot loikkasi, mutta taso oli tällä kertaa liian kova. Hell raamikkaana hyppymiehenä tiesi täysin oikein. Ja eniten heitti (-21)... Niin niin, just sillä.

Vaikka ennemmin säännöistä jotain kertoilinkin, niin paria juttua olen tässä miettinyt uudelleen:
  • NE, jotka on tyhmyyksissään jättänyt laittamatta sijoituksen johonkin kysymykseen, saavat laatijan puolesta arvauksekseen muiden arvaajien keskiarvon. Tämä ei anna huolimattomille etua eikä haittaa, muttei vie myöskään mahdollisuutta muilta saada kärkeä kiinni.
  • Sama pätee myös lajeissa, joissa joku on ohjeistuksesta huolimatta veikannut keskeytystä ja kilpailija EI keskeytäkään. Keskiarvoveikkaus heille ja pisteet sen mukaan.
  • Jos urheilija keskeyttää, poistetaan koko kohde.
Voitte valittaa. Jury käsittelee valitusta 5 päivää ja hylkää sitten valituksen.

Tilanne tällä hetkellä tämä:

Eli Ändy johtaa ollen ainoana plussan puolella. Seuraavina rahoista tappelemassa Veljekset Vaselin, sekä Jääkarhu. Jääkarhu Vancouver-veikkauksen mestarina satsaa kovaan kiriinsä ja tulee ottamaan vielä kovat otteet loppusuoralla käyttöönsä. Uskon sen myös sopivan Ändylle. Kuntoaan piilotellut Johku on karannut mieheltään, joka on joutunut uhosta huolimatta taipumaan 14. sijalle. Pikku huomioina vielä mainitsisin Onnin, joka on tulevaisuuden tilastokoneena 15. Ikää miehellä n. 8v. Anoukille voimme sitten kaikki yhdessä nauraa. Hahaa!

Kävin muuten ves-juoksemassa tänään! Kovaa treeniä, mutta purema kiristää akillesta edelleen. Ei uskoisi, mutta näin se vaan on!

1 kommentti:

  1. Tomi sä oot kehittynyt. Yleensä sun molemmat rivit löytyy kahden huonoimman joukosta, nyt tuo random-rivi hätyyttelee jopa top 20-sijoitusta. Uskomatonta.

    VastaaPoista