keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Uusi tukikohta

Nyt on muutettu. Omakotitalo, hemmetin paljon enemmän näpräämistä ja hemmetin paljon vähemmän netin näpräämistä. Treenattu on, mutta treenit on kellossa. Paska Garminin muurahaisagentti ei nyt ota toimiakseen. On nimittäin uusi tietokonekin. Jos nyt lyhyesti kaikesta...

Harjoittelu on edennyt hyvin. Ei vaivoja. Uudet Adizero Adiokset ja aika hyvä kulku. Kolmesatasia on juostu ja tänään Jukkaa häiriten 800m maksimivauhtia. Tietysti hallissa, niin kuin aina kesäkuun puolessa välissä. 2.08-2.09. Ei se ollut helppoo, muttei vaikeetakaan. Saarijärven kasilla sitten laitetaan Leskisen pasmat sekaisin. Eka tavoite on vaatimaton 2.05 tuntuma. Voi mennäkin. Tänään voisi vedota vaikka "jäniksen" hiukan parempaan kuntoon. Siksi ei mennyt. Jyrkät kaarteetkin ja vaikka mitä.

Pian alkaa Eliittikisa-rumba. Siellä taas tuskaillaan kopissa luurit päässä ja huudetaan lajijohtajille. Jännä on nähdä miten homma toimii Espoossa. Toivotaan, että pääkaupunkiseutukin saisi hyvän kisan.

Mitäs muuta... Tuomo läpsytti 30 kiekkaa kunniakierrosta ja tuli hengissä töihin. Kova jätkä. Treenit lisään sitten, kun tuo paska toimii.

Niin: Argentiina voittaa potkupallon ja Diego saa lisää perunajauhoja ja uusi Scorpions on hyvä. Ihan oikeasti on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti