torstai 13. toukokuuta 2010

Tavoite: enemmän kuin 100 chicken wingsiä.


Ke 5.5: Vesijuoksu/-jumppa 45min + 3km metsäkävelyä - Perusmeininki

To 6.5: A: tasapaino 45min + 2x500/1.29-1.30/2'+7x200m/30-33"/1.30 I: hieronta 40min - Aivan hyvää, vaikka olikin raaka juosta pihalla.

Pe 7.5: 11km kevyt - Hemmetin hyvä kulku, mutta lopussa alkoi ottaa hengitykseen siitepöly.

La 8.5: LEPO - Joensuu Maratonin setittelyt vei kyllä voimat.

Su 9.5: 10km - 2km kova + 2km VL - Piti juosta 4km kovaa, mutta oli eilisestä niin väsy, ettei jaksanut runtata.

Ma 10.5: A: 14km kevyt I: 10km kevyt - Vähän aamulla tuli nälkä, mutta kevyttä oli. Ja helppoa.

Ti 11.5: A: vesijuoksu/-jumppa 45min I: 7,5km reipas - Vähän väsymystä havaittavissa, mutta vauhti oli helppoa ja sykkeet matalalla.

Ke 12.5: A: liikkuvuus 45min I: Hieronta 50min - Teki kyllä ehdottoman hyvää hieronta.

Aika lähellä ollaan tavoitetta, joka noin vuosi sitten Tuomon kanssa asetettiin. Tuomo jäi matkan varrelle. Ei vaan uskaltanut tappaa itseään vedon takia. Ei itselläkään ihan suunnitelmien mukaan ole mennyt. Aika pitkästi tuli taukoa flunssan ja epämääräisen selkäkivun takia. Viimeinen neljä viikkoa on ollut kuitenkin aivan hyvää treeniä.

Lahteen matkustelen huomenna. Lauantaina on junnujen maastot ja Jiri siellä kirmaa. Tietysti veteraanien juoksutkin kiinnostavat. Harmi vain, että Vainikka teloi itsensä kilpailukunnottomaksi. Vähän epäilyttää oliko sittenkään vahinko?

Sunnuntai on mielenkiintoinen päivä. En ole kuukautta ennen SM-maastoja ollut koskaan terve. Se on syönyt paljon itseluottamusta ja jonkin verran myös kuntoa. Nyt on lisäksi astmalääkityskin kohdallaan. Tuomon asettamaa tavoitetta lähden tavoittelemaan. Eli alle 2min kärkeen. Reitti on kyllä utriaismaisen nopeaksi tehty eli sieltä en minä saa apuja. Kärki menee kovaa. Mutta ei se tietysti ole selitys.

En usko, että olen 3.15/km kunnossa. 3.20/km-vauhtiin pitää kaiken onnistua nappiin. Keli ainakin vielä suosii minua. Kostea ja lämmin. Olen kuitenkin tyytyväinen jos pääsen 3.20-vauhtia koko lenkin. Toki se oikeiden juoksijoiden mielestä on paska aika. Mutta se ei ole minulle paska aika. Ei ole koko vuonna ainutta yli sadan kilsan viikkoa ja kyllä se niitä vaatisi jos oikeasti meinaisi pärjätä. Ei vaan talvea kestä paikat. Kiva olisi jos minäkin joskus yllättäisin itseni ja juoksisin hyvin. Jännitystä ei vielä ole. Odottava mieliala, sillä lailla sopivasti. Pelkät chicken wingsit ei riitä mulle.

Kirjoittelen vielä huomenillalla jos saan nettitunnukset hotellilta. Vähän tarkennuksia reitistä jne.

Ps. Tsekatkaa Jardaanin juoksua täältä. Se on muuten hullu jätkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti