perjantai 14. toukokuuta 2010

Rauhallista odottelua.

To 13.5: 8,5km rento - Alku oli nihkeää, mutta lopuksi kulki jo hyvin.

Pe 14.5: 8km - 1*500m+5*200m/32"/1.30' - SM-maastojen radalla. Pirun hyvin kulki.

Taitaa olla niin, että sitä ollaan nyt asian ytimessä. Täällä siis katsotaan Suomi-matsia viinirypäleitä syöden Lahdessa. Kiva oli ajella nelisen tuntia ilmastoimattomalla autolla tässä helteessä. Perille päästiin ja Jirin kanssa on jo reititkin käyty tsekkaamassa.

Reitti on kyllä mukava. Ei siinä ole oikeastaan yhtään mäkiä. Sama kuin isoa kolmiota juoksisi, mutta tällä kertaa se ei minua jostain syystä haittaa. Kovaa tullaan menemään niin junnuissa kuin aikuisissa. Tämä reitti nimittäin mahdollistaa sen. Veikkaisin äkkiä, että nelosella lähelle 2.50-vauhditkin on ihan mahdollisia. Toki se tarkoittaa, että alle 3.20/km pitää mun laputella. Mutta kyllä siihen nyt piru vie pitäs pystyä. Startti tulee olemaan aikamoinen sumppu ja pullonkaula, että shabumainen lähtö ei tällä kertaa tule kysymykseen. Täysiä pitää alku runtata.

Eipä tässä. Söin yksin tuossa hotelliravintolassa äsken meriahventa. Ravintolassa ei ollut ketään muuta. Ruoka oli hyvää ja omassa seurassakin viihdyin mainiosti. Huominen otetaan aurinkoa ja katsotaan ääripäiden kirmailuja ja sitten sundagina kopsutellaan itse.

Täältä tuohon.

Ps. Sordiino-Jardaani Tsoikkeli veteli 234km MM-ultrassa. On sekin kyllä rohmuke!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti