torstai 17. joulukuuta 2009

Muodin huipulla

La 12.12: LEPO - vasen tibialis posterior täysin jumissa.

Su 13.12: LEPO - sama homma edelleen.

Ma 14.12: Hieronta - olipa pohkeet sellaisessa jökissä, että morjens!

Ti 15.12: Vesijuoksu/-jumppa 55min - Tämä päivä vielä suht kevyesti

Ke 16.12: A: jooga 45min P: 3x500m/1.24-1.26/2' + 10' + 7x200m/30-32"/1.15 - Kulku oli kyllä hyvä, mutta hiukkasen v. akilles jöksötti pitkän tauon takia.

To 17.12: 9km rento - 19 pakkasta, mutta kulku hirmuhyvää.

Tänään oli ensimmäinen päivä lähes viikkoon, että juoksu tuntui normaalilta. Oikeastaan tuntui jopa erinomaisen hyvältä. On ollut matalaa verenpainetta ja kramppia pohkeessa. Tällä hetkellä tuntuu aivan mukavalta. Eilinen ratatreenikin liikkui melko messevästi, tosin akilles ei tykkää jyrkistä kaarteista.

Tuomo juoksi testijuoksussa 4,5km aikaan 18.24. Se ei hirvittävän kovaa ole. Hirvittävää se kyllä on. Jiri 12-v juoksi 17.30 Eli jätti Tuomon. Kivasti oli juoksijoitakin yli parikymmentä. Suunnistusväki lasetti aika kovaa vuodenaikaan nähden. Hieman olen tapani mukaan skeptinen, että noinkohan kulkee keväällä kun nyt jo mennään noin kovaa. Tiedustelin Päähine-Harjulta, että onko laitaa kun juoksu kulkee miehillä noin kovasti. Kuulemma on. Katsotaan, mitä se on huhtikuussa.

EM-maastot juostiin. Sanoopa kuka ja mitä vaan, niin Matti juoksi hyvin. Kuin myös Sandra. En käytä laatusanoja muiden juoksujen arviointiin. Voisi sanoa, että miesten voittajan tekniikka oli lähestulkoon keveintä, mitä maastojuoksussa olen nähnyt. Samaten Farahin sippaus oli kuin oppikirjasta. Tekniikka hajosi täysin ja mies käärittiin folioon.

Meillä on elo kotosalla vähän helpottanut kun Wiski ei ole enää lamppupää. Näyttää se eläminen ilman kiveksiäkin onnistuvan.

Oma paino on tällä hetkellä vähän alle 71kg. Siitä kun kevääksi vielä 3kg pois, niin aika kevyesti pitäisi kulkea. Sanoin Tuomolle, että kaiken natsatessa uskon sen pääsevän 3.20/km kuntoon. Tuomo oli ehkä siitä otettu. Sen jälkeen sanoin, että se ei valitettavasti riitä. Jos Tuomo juoksee Toukokuun alussa 3.20-vauhtia, niin saatan pitää Tuomoa varteenotettavana.

En muuten juo glögiä enää pitkään aikaan. Toimiston Sartsa keitti kyseistä litkua tänään 10 litraa josta join varmaan kolme. Vaikkakin se oli pohjaan palanutta. Yäk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti