sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Koirana koiran elämässä

Ti 1.12: A: vesijuoksu/-jumppa 55min - Lepoilupäivä.

Ke 2.12: A: lihaskunto 50min + 3x500m/2'/1.26-130+7'+10x200m/1-1.30/29-32" - yllättävän hyvää juoksua aikaisin aamusta.

To 3.12: A: Jooga 55min - Iltatreeni jäikin sitten tekemättä, kerron syyn alempana.

Pe 4.12: LEPO

La 5.12: Tasotesti - Kerron tuloksia sitten kun ne tarkkoina tulevat.

Su 6.12: Itsenäisyyspäivän pitkä 25km ja avantosaunomista - vähän jalat tahmeat eilisen jälkeen. Menihän se jotenkin.

Voisipa sanoa tässä Tarjan kättelyä seuratessa, että onpa ollut raskas viikko. Muutama mukavakin treeni mahtui, mutta olihan sitä Helsingin keikkaa ja vaikka mitä.

Suurimman raskauden aiheutti kuitenkin tuo karvaveijari, joka meillä asustaa. Eli torstaina Wiskiltä lähti kuulat ja herra oli aika tokkurassa. No sitä voi jokainen miespuolinen miettiä, miltä tuntuisi elo kun pallit nykästään pois. Kunnon Diapam-huuruissa sitten kun heräili iltasella, niin kivut oli aika kohillaan. Ei siitä kyllä olisi lenkille lähdetty ilman perhesovun rikkomista. Yö meni pirteissä merkeissä siten, että Wiskiä piti vahtia, koska alkuperäinen kauluri oli liian iso. Jaoimme vuorot joten nukuin jotenkin neljään asti ja siitä sitten valvoin aamuun asti. Tuli aivan mieleen intin kipinävuorot. Nuokkumista ja jumittamista.

Perjantaina piti sitten repiä Wiskiltä side pois haavasta ja sehän ei onnistunut ollenkaan. Piti käydä eläinlekurilla nyppäämässä se pois. Hieno oli autoretki, kun Wiskillä lampunvarjostin päässä pienessä häkissä ja kuljettajanpuolinen ovi jäässä eli se ei pysynyt kiinni ilman pitämistä. Illalla tuli bonuksena vielä velipoika kyläilemään ja lisäämään liikkuvia osia muutenkin sekalaiseen soppaan. Yöllä ei ainakaan Pia juuri nukkunut, mutta me Pojun kanssa ihan hyvin. Viime yöstä sitten kertoo paljon se, että Pia nukkui loppuyön saunanlauteilla ja minä sohvalla ja patjalla ja sängyssä ja en ollenkaan. Että kivaa on ollut. 11 päivää pitäis Wiskillä vielä tuo tötterö olla päässä. Jee.

Suomen paskimpien bändien listalle pääsee uusi tulokas: Arto Muna & Millenium. Näihin paskimpiin bändeihin muuten tartutaan tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti