perjantai 6. syyskuuta 2013

Se ei oo ku juosta vaan!

Sitähän tosiaan tuli tällaista blogia pidettyä... Pitäisköhän aktivoitua sen suhteen? Aina se tulee mieleen kun Vaarojen mara lähenee. Otetaan tällainen totuttelukirjoitus. Mitäs tässä nyt onkaan tapahtunut... Oli Eliittikisat, SM-viestit, vähän muuta kiirettä.

Kuukausi on Vaarojen maratonille aikaa. Sitä varten olen käynyt vähän lenkillä. Ehkä vähän paremmin kuin viime vuonna. Painoa on nyt vähemmän, ja uudet kengätkin tuli hankittua.

Kesä on ollut sellaista lentoa, ettei kisoja paljonkaan ole tullut. Hölkkiä muutama ja ihan yksi kokonainen ratakisa. Ahvenisen Hölkkä, jossa aika huonompi kuin pari vuotta sitten. Hevonkuusen Heinähölkkä, joka extempore meni 15 sekan päähän reittiennätyksestä. Kuula-hölkkä Alavudella, joka sekin jäi kaksi sekuntia reittiennätyksestä. Sapsun testitonni (950m) omaa ennätystä 2.35 sivuten. Lieksan pm-kymppi, jonka virallinen aika oli 36.49 jotain. Matkan paikkaansapitävyys on itselleni vielä epäilyn alla... 

Jollain lailla on lenkkiä nyt lompsittu. V:n kanssa kärrylenkkiä ja vähän reipasta juoksua. SP:n kanssa olisi tarkoitus kerran käydä Kolilla fiilistelemässä. Pari parin tunnin lenkkiä tarvis ja sitten polkujuoksua. Jos vielä sais pienen voimakuurin lantion seutuun, olisi edellytykset juosta Kolin lenkki ilman tiputusta.

Juoksun kulkupuolella on selkeää etua tuoneet iltakävelyt koiran ja V:n kanssa. Tekee myös "vanhalle" hyvää katsoa, miten helppoa on 2-vuotiaan juoksu. Jos joku ihmettelee jaksaako 13-vuotias juosta kaksi kierrosta kenttää ympäri, voin kertoa, että 2-vuotias jaksaa juosta koko ajan höpöttäen kaksi kilometriä. "Se ei oo kun juosta vaan!", sanois Olli "Olapade" Toivola.

Kyllä se tästä lähtee. Käsistä.

Suomi-räppiä ja nu-metallia. Jos vuonna -03, joku olis kertonut minun linkittävän tällaisen nettiin, niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti