maanantai 14. tammikuuta 2013

Alko.

Viime vuoden loppupuolisko oli kyllä monella osalla sellainen myllerryksen aikakausi, ettei hetkeen olekaan noin paljon tapahtunut. Liekö koskaan meikäläisen elämässä. Stressikerroin on paikka paikoin ollut kiitettävän korkealla. Tuosta syystä flunssat ja pöpöt ovat saaneet osittaisen vallankaappauksen tehtyä. Elimistö on varsin tukkoisen oloinen.

Aluksi oli yskää kolme viikkoa. Sitten norovirus vei seuraavan viikon. Siitä lähtien on könkätty selkäkipuisena. Mutta täältä sitä vielä tullaan. Uskon kunnon olevan melko samanmoinen Vantaan SM-maastoissa kuin viime vuonna Pudasjärvellä. Hiihtämään on päästävä. En oikeastaan voi vedota sen suhteen mihinkään tekosyyhyn, koska ladut lähtevät 100 metrin päästä. 

Aloittelen tämän vuoden tavoitelistauksen aika kevyesti. Itselläni on joitakin periaatteita, joista näkyvin lie tupakkatuotteet. En ole ikinä maistanutkaan tupakkaa tai nuuskaa. Enkä niin aio tehdäkään. K-salon periaatteena on alle 3min tonnit ja Kallo-Jannella grilliruuan syönti vain muovivälineillä. Näistä intoutuneena aion pistää tonnin alle 2.50 tavoitteeksi. Ei kova, mutta kyllä siihen vähän juosta pitää. Tälläkin hetkellä se alle kolme menisi, mutta 2.50 ei menisi.

Nyt on treeniä jo tehty. Eilen maaginen 6km hiihtoa + 2km juoksua. Tänä aamuna 4,5km juoksua. Ei mitään pehmeitä laskuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti