lauantai 3. syyskuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 8.

Joo:

50km kävely oli juuri niin rankka kuin oletin. Tai enhän minä sitä kävellyt, mutta katsoin peiton alta. Venäjälle kaksi ekaa sijaa ja sitten Aussien maalle. Suomi-pojat ei tahtoneet pystyssä pysyä, mutta kyllä Kinnusen suoritusta pidän ihan hyvänä. Tämän vastauksen tietysti tiesi Kuru.

Kempaksen kävelystä ei jaeta pisteitä, koska sijoitusta ei tullut. Kinnusen sijoitusta ei kukaan tiennyt tarkasti.

Naisten korkeuden vei juuri viime vuonna synnyttänyt Chicherova. Outoa, että vei. Näkyi nuo synnytyskilot vielä kovasti habituksessa. TimLii sai oikein tämän.

Keihään kärkikolmikko oli yli puolella oikein.Voittotulos ei kellään.

Lähes puolet aavisti tylsähkön tonnivitosenkin oikein.

Naisten nelkun viestin kärkimaat oli selvillä, järjestys ei. Kaikki oikein saivat @IlkkaPalomäki, Toho ja Änkyrä.

Kisojen ylivoimaisempia voittajia oli satasen aitojen Pearson. Ei nimittäin ollut huono startti. Eikä nyt niin onneton juoksu muutenkaan. Toho teki hyvän vaihdon viime hetkillä kun vaihtoi Harperin Wellsiin. Kaikki oikein Tpyy ja @IlkkaPalomäki.

Bolt ei paljon Pearsonille ylivoimassa hävinnyt. Juoksi muutkin kovaa. Kaikki sen kaksikon tiesikin. Voittotulos oli nopeammin ja kyllä joku senkin arvasi. 

Toho tiesi Extran lähes tarkalleen.

Päivän paras veikkaaja oli Toho. Huonoin Toomio 2. Päivän nousun teki Toomio 1 ja eniten tippuivat SaHa ja Barrios. Espoon Borzalta puuttui eilen kaksi pistettä, joten hän oli eilen oikeasti kolmas. Kuru taitaa voiton viedä, ei maha mitään. Sijoilla 2.-7. majailevat voivat sitten vielä rahoille kiriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti