sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Rentoa läpsyttelyä ja rutosti ruokaa!

Eilisen päivän lenkki
  • 15km Mehtimäellä, (Isännälle kevyt, itselleni ehkä rennon reipas) 
  • 68min, klo 10.30
  • +19°C, aurinkoista ja kuivaa edelleen
Aamusta lenkkiä heittämään. Jalat oli aavistuksen tahmeat, mutta hengityksen kanssa ei ongelmia. Vettä kuitenkin toivoisi jo satavan. Päivä meni lasten olympialaisia tuijotellessa ja omakotitaloa ihaillessa. Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin ehkä uuden huivin osto. Edelleenkään ei tarvitse hiuksia pestä, vaan voi vetää vaan huivin päähänsä.

Pizza Buffassa käytiin syömässä ja en syönyt ainuttakaan palaa pizzaa. Käytännössä salaattia vain. Sitä voisi T.Lehtinenkin käydä koittamassa tuollaisena mentaalipuolen treeninä. Voi olla liian kova pala tässä vaiheessa vielä.

Iltasella sitten aamulenkin Isännälle saunomaan ja syömään. Luulin, että paino olisi noussut järjettömyyksiin tuolla syömisellä, mutta alle 72kg vielä on. Meikäläisen kulutus kun ei hirveän suuri ole. Jos on vapaapäivä niin peruskulutus on 1300-1500kcal. Se ei ole paljon se.

Aika kova usko tuntuu porukalla olevan Tohon kuntoon äänestyksen perusteella. Alle 4min/km on työn ja tuskan takana vaikka matka olisikin vain 3,75km tasaista hiekkatietä. Itse ajattelin vähän niin kuin kiusallani käydä juoksemassa saman matkan kovaa tuolla Repokallion maastossa tänään. Pyrkimys lyödä jauhot suuhun heti kättelyssä tuolle vuonojen miehelle.

Ps. Happoradio on pääosin paskaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti