maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pistoksissa.


Ma 12.7: 7km kevyt - ihan puhki eilisestä, oli kyllä kuumakin.

Ti 13.7: 3km reipas - 8x100m/käv./13-14" - Etureisi oli vähällä räjähtää, muuten hyvä.

Ke 14.7: 45min kova hieronta by Withoutclue - teki hyvää.

To 15.7: 8,5km kevyt - jalat vähän pois käskytyksen vallasta, mutta ihan jees.

Pe 16.7: 4x300m/3-4'/44-46" - aivan paska kulku. Liian kuuma.

La 17.7: LEPO - rokki nimittäin.

Su 18.7: LEPO - edelleen rokki.

Ma 19.7: 8km - 1min, 30" & 15" kovaa - syntymyspäivän valmistava lenkki. Kotona odotti Kroatian matka.

Ti 20.7: Outokumpu 800m 2.06,10 - Liian hidas alku, mutta hyvä kisa.

Ke 21.7: 8km kevyt - edelleen väsymys painaa

To 22.7: 4x300m/3-4'/44-45" - Nyt kulki erittäin hyvin, vaikka ennen aamukasia juoksin.

Pe 23.7: LEPO + 20min jooga - oli niin väsy.

La 24.7: 10km kiihtyvä 3.50-3.15/km - hullu kulku.

Su 25.7: ampiaiskeikka 10km - persiistä.

Ma 26.7: LEPO ampiaisen takia.


Rokki tuli käytyä ja siinä sivussa hankittua kolmonen ikävuosien etunumeroksi. Oli saakutin mukavaa, kun bändikaverit yhtä lukuunottamatta oli paikalla. Hyvää musiikkia ja hyvää ruokaa. Ja tietysti sitä paskan jauhamista. Korkkasimme myös uuden viskikaapin.

Rokista musiikillisesti jäi mieleen parhaana UNKLE, joka on sellaista hämyistä autolla-ajomusiikkia. Sopisi täysin hirvikolaria edeltävään aikaan. Menimme vain tsekkaamaan meininkiä, mutta jäimmekin ONNEKSI koko keikan ajaksi.

Toiseksi parhaasta setistä vastasi itseoikeutetusti Faith No More viimeisellä keikallaan. Midlife Crisis osui oikeaan päivään ja noin 5-kymppiset ukkelit kohkasi lavalla niin, että puvuista napit lenteli. Toisaalta paria biisiä jäi odottamaan (Collision,Got That Feeling, Stripsearch), mutta meni se noinkin. Pikkuveljeni sanoin on kuitenkin todettava, FNM ole montakaan huippukertosäettä tehnyt. Laatu on lähinnä lavameiningissä ja soittotaidossa.

Kolmas oli sitten... TADAA! Eppu Normaali. Jos koko rokkiväki osaa sanat ja pääsääntöisesti laulaa mukana, niin kuulostaahan se hienolta. Viinaa Tsa Tsa Tsaa ja välispiikit nosti Ilosaarirockin ilon huippuunsa.

Rokin jälkeen Outokummussa kisattiin 800m. Lähtökohdat oli ristiriitaiset. Ei treeniä pariin-kolmeen päivään ja ravintokin liemipuolella. Keli oli mitä parhain ja varsin hyvässä porukassa kisaan lähdettiin. Luostarinen-Oinonen-Luoto-kolmikko otti vauhdinpidon paikan. Kelloa ei kisassa päällä ollut, niin väliajoista ei ollut tietoa. Ensimmäisen kierros oli jälkeenpäin videolta katsoen vain 63", joten huippuaikoja oli turha odotella. Toinen tuli yllättäen yhtä kovaa ja loppuaika 2.06,10 ei tyydytä, mutta on välttävä. Juoksu oli helppo ja loi uskoa ennätyksenkin rikkoontumiseen jos elokuussa olisi hyvää kisaa tarjolla.

Lauantaina juoksin kiihtyvän lenkin. 10km km 3.50-3.15/km. Kulki pirun hyvin, vaikka täydellä mahalla juostiinkin. Sunnuntaina sitten kevyttä ja valmistavaa Palsinajärven serkkukisaa varten. Lenkin loppupuolella väistin vesilätäkköä polun sivuun. Astuin jonkin ampiais-/mehiläispesän päälle ja ilmoille pölähti pirun pisteliäs armeija. Yksi soturi mönki lenkkariin ja pisti akillesjänteeseen ja toinen polvitaipeeseen. Kipu ja turvotus kovia, eikä toivoakaan, että kenkää saisi jalkaan. Niin jäi sitten Palsinan serkkukisa sekä pm-kisojen 1500m juoksemati. Sen verran kiristää tuota pohkeen nahkaa, ettei pysty juoksemaan. Keväällä puri koira, nyt mötiäinen ja varmaan syksyllä karhu.

EM-kisojen jännitys tässä alkaa ja sen myötä myös melkoisen viimetippainen EM-veikkaus. Sitä seuraillaan täällä blogissa ja osallistujat saavat henk.koht. postiakin. Huomenna kun on ennen klo 9.00 veikkaus perillä niin osallistuminen varmistetaan. Laittelen sitten muiden veikkaukset näkyville. Sittenhän se ensi viikolla on Kalevan Kisojenkin neljän päivän souvi... melkosta paahtoa.

Vielä siis voipi osallistua jos on yömyöhille tekemisen puutetta. Ei tässä toki kauaa nokka tuhise. Lomake löytyy TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti