sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Mitä mä teen?

Ti 19.1: fysioterapiaa ja hierontaa - selkä täysin jumissa

Ke 20.1: fysioterapiaa ja hierontaa - selkä helpottaa

To 21.1: LEPO

Pe 22.1: 30min vesijuoksu - ja noinkin pieni tekeminen kihelmöi reidessä ja pakarassa

La 23.1: LEPO

Su 24.1: LEPO

En tiedä. On heti näin alkuun semmoinen olo, että pitäiskö kirjoittaa ollenkaan. Ärsyttää. Nyt on mennyt 2 viikkoa ja 4 päivää tämän oireiston kourissa. Ehkä sekään ei kuntoon vielä mahdottomasti vaikuta. Ei se kyllä nostakaan. Itsetuntoa se kyllä laskee kiitettävän tehokkaasti. Melko sama vaikka häviäisinkin Tuomolle. Se vain hajottaa, ettei pääse liikkumaan oikein mitenkään.

Minun vaivat tuppaa olla sellaisia, ettei niihin ole mitään yksinkertaista selitystä eikä hoito-ohjetta. "Katellaan nyt miten se reagoi ja jos se ei ala helpottamaan, keksitään jotain muuta." Eli arvaillaan ja passaillaan semmoinen puolisen vuotta, että kunto on siellä 4min/km-tasolla ja sitten alan vaan juoksemaan vaikka sattuukin. Sitten se parin viikon päästä helpottaa ja on kuin ei mikään olisi vaivannutkaan.

Pulma onkin siinä, että pitäisikö tässä vaan "juosta läpi kivun" vai pitää taukoa ja tehdä jotain korvaavaa. Kivun läpi juokseminen on aika kaukana omasta ammattietiikasta, mutta se tuntuu enemmän juoksevilla toimivan. Korvaavien tekeminen kyllä kävisi, mutta mikä on sellaista korvaavaa joka ei käy takareiteen ja pakaraan? Uiminen ilman jalkoja? Paskaa on, kun ei mitään voi tehdä! AARRGHHH!!!! SAATANA!!!

Eilen ja tänään olisi ollut Joensuun huonokuntoisella radalla kaksi ihan minunkin vauhdeille sopivaa kisaa. Eilen 800m, jossa Jiri paineli 2.17. Se on kovaa kun ottaa huomioon, että kaikkien aikojen 3. aika. Tänään olis ollu tonnivitonen. Mutta siellä me Tuomon kanssa vaan kanniskeltiin aitoja ja yritettiin ymmärtää maalikameraa.

Tasaisin väliajoin syntyy Pohjois-Karjalaan joku juoksijaksi tituleerattava. Tällä hetkellä on Jukka Keskisalo, ennemmin oli Jouni Kortelainen ja olisko tulevaisuudessa Jiri Karjalainen. Kaikilla on nimittäin samat alkukirjaimet. On ehkä muitakin syitä. Ja juoksijoita.

Ne, jotka ovat linkittäneet tän blogin nimellä "Toho vs. Toomio", voivat vaihtaa sen "Toho vs. Toomio-Toomio-Toomio-Toomio-Toomio". Se on nimittäin oikea suhde näissä julkaistuissa kirjoituksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti