keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Semisti kemisti.

Ma 26.10: 10km rennon reipasta Jukan ja Matin kanssa - vauhtia on ehkä pikkuisen liikaa meikäläisen kevyeksi lenkiksi, mutta aika helppoa se silti oli.

Ti 27.10: joogaa 1h - aikalailla raskas liikkuvuustreeni.

Ke 28.10: Aamu: kehonhallinta 1h Ilta: 10km rento Repokalliolla - kumpikin kulki hyvin.

Totesin, että tänään väsyttää ja piirin kokous ei kiinnosta. Jotenkin yleisurheilupiirin toiminta kaipaisi jotain. Helppo on valittaa, kun en kuitenkaan itse jaksa suuresti asian eteen tehdä. Piirissä kyllä on hyviä toimijoita, mutta jotenkin tämä KONSEPTI ei nyt toimi. Vaikea CASE ja asioista puhutaan SUPPEISSA FOORUMEISSA. Ja nykyään muutenkin asioita hoidetaan tällaisilla tyhjillä sanoilla. Siitä päästäänkin kliseisesti AASIN SILTAA pitkin TÄMÄN PÄIVÄN EPISTOLAAN.

Minua on aina kyllästyttänyt nämä lentävät lauseet ja Kilon poliisi-vitsit. Voisinkin listata tähän tylsimpiä ja kuluneimpia näistä:
  • "kemiat ei toimi." - mitkä helvetin kemiat?
  • "urheilija ei tervettä päivää näe." - tämähän se on selitys kaikkiin vaivoihin. Akillesjänteestä aivoinfarktiin.
  • "Osaatko soittaa jotain?" -"Suuta, ovikelloa ja puhelinta." - Onko paskempaa juttua?
  • "Eihän me sokerista olla!" - huhhuh...
  • "Ryhmä Rämä ja Paras A-ryhmä" - Eikö ihmiset tosissaankaan osaa mitään muita ryhmännimiä keksiä. Onko nämä niin hauskoja?
  • "Summa summaarum" - kuinka moni edes tietää mitä tämä tarkoittaa?
Nämä ne risoo. Jos kaverini Make lukisi tätä (mitä ei kyllä tee), niin yhtyisi kommentointiini TÄYSIN RINNOIN. Lisäksi riepoo ihmiset, joilla on käsittämättömiä maneereita ja täytesanoja. Teinitepsuthan pitävät tässä kärkitilaa seuraavilla sanoilla:
  • "Joku on NIIN siistiä, mä NIIN haluan noi farkut" - voi helvetti.
  • "Oon SEMISTI vihanen" - Semisti kemisti, snadisti sadisti.
  • Ja turha edes mainita NIINKU, TOSI ja OIKEESTI.
Sitten on vielä näitä vanhempia henkilöitä, jotka jankkaavat jotain sanaa kutakuinkin 3kpl/lause vauhdilla:
  • "Ollaan SINÄLLÄÄN käyty kisoissa, joka on SINÄLLÄÄN hieno juttu."
  • "Voitais TOSIAAN ottaa tuosta rinkat TOSIAAN ja vaeltaa tuonne Aittoosaareen TOSIAAN."
Nämä ne meikäläistä stressaa. Olen varmaan hiukan outo. Outo on myös Väiski. Kyseinen Vemmelsääri ei koskaan ole ihan tavallisimman pään tyyppi ollut, mutta nyt on paletissa kyllä värit mennyt pahemman kerran sekaisin. Siitähän on yleensä väriopin mukaan tuloksena ruskeanmustaa mössöä, josta ei saa mitään aikaan. Tässä siitä elävä esimerkki. Pitäisiköhän meikäläisenkin alkaa piirtää taas enemmän? Vaikka vain frykan toivossa.

3 kommenttia:

  1. "Pitäisiköhän meikäläisenkin alkaa piirtämään taas enemmän." Ei ole tuossakaan lauseessa ihan kaikki kohdallaan. Sinällään.

    VastaaPoista
  2. "Vaikka vain frykan toivossa". En tiiä mut silloin mun mie viimeeks kattelin se oli fyrkan. Voin toki olla väärässäkin, voihan se olla että fryka tarkoittaa jotain.

    VastaaPoista
  3. Väiski kirjoittaa: "Bisnes ja frykka ovat usein pihin miehen ykkösmotiivit."

    VastaaPoista