perjantai 16. lokakuuta 2009

Ylipainokausi

Su 11.10: LEPO - ei mitään.

Ma 12.10: LEPO - ei mitään.

Ti 13.10: A: vesijuoksu 40min Ilta:10km rento - Kessin kanssa juostiin, tuntui aika helpolta ihme kyllä.

Ke 14.10: venyttely 45min

To 15.10: LEPO - ei mitään.

Pe 16.10: kävely 2km Wiskin ja Pikachun kanssa

On kyllä ollut jotenkin niin raskas viikko. Syöty on kyllä paljon. Ylimenokauden tarkoitus on todennäköisesti kasvattaa niin suuri itseinho, että parin viikon jälkeen on pakko alkaa liikkumaan ja elämään vähän terveellisemmin. Nyt kun on Tuomon kanssa syöty pullaa ja Raxissa kaikkia kanankoipia, niin ihan etova olo on vallannut mielen. Tuomo tosin on syönyt näin ympäri vuoden. Olen tarkoituksella yrittänyt tämän viikon pitää treenaamatonta linjaa. Aika hyvin se on onnistunutkin.

Tuomo on treenannut. Ei se laihtunut ole, mutta lenkillä on käynyt. Sen taktiikkaan kuulu olla kirjoittamatta treeneistään täällä. Sillä se yrittää varmistella sitä, että voi vedon hävittyään vedota siihen, että ei ole edes treenannut. Enemmän minua melkein pelottaa jo tämäkin entinen lupaus. Veti nimittäin samaisen ison kolmion jo 14.05. Juuri saman, minkä Tuomo juoksi viimeksi 14.46.

Loppuun vielä tekstiviestein käyty keskustelu tiistailta:

Tuomo: "Kymppi hiukan alle viiden vauhtia. Ja helppoa oli. Tässä alkaa peruskunto oikeesti nousta."

Tomi: "Kymppi Jukin kanssa 4.45/km. Oli myös helppoa."

Tuomo: "No pitääkin olla. 4.45/km on kilpajuoksijalle yhtä kehittävää kuin kävely."

Tomi: "Joo. Tässä taannoin yksi tyyppi kehuskeli kympillä jonka oli juossut alle viiden vauhtia. Muistelen, että sekin on ollut kilpajuoksija."

Tuomo: "Huom ollut. Joku ei kuvittele enää olevansa. Kuten joku toinen kuvittelee."

Tomi: "Voi myös olla, että se joku ei ole ikinä kokenutkaan olleensa kilpajuoksija. Alle viiden vauhdista on aika pitkä matka 3.20-vauhtiin."

Tuomo: "Totta totta. Mulla on myös pohje kipeä. Neljään päivään kolme lenkkiä on näköjään tällä painolla jo liikaa. Mutta korvaaviahan ei voi tehdä."

Ja sitten sillä raukalla oli eilen krampannut pohje. Oli melkoista Ahtisaarta tuo kävely tänäänkin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti