torstai 18. kesäkuuta 2009

Paska juoksija, paska blogi, paska keli

Ensimmäinen on Tomi/Toho yhdessä, toinen on tämä väsynyt schaissekasa jota ei jakseta edes päivittää ja viimeinen on perus supisuomalainen juhannussää juuri nyt.

On ollut kiirettä. Olevinaan. Ei vaan on. Kesäkuun aikana lupaavasti alkanut kunnonkohotus projekti on kaatunut kuin korttitalo. Takana ruhtinaalliset kolme lenkkiä ja paljon enemmän sitä sakeampaa. No who cares, älä itke poika. Kyl` sunki risukassaa viel joskus aurinkko paist!

KR on kova. Jukolan otin nauhalle ja jännitin sormia syöden Airilan Hannun pitkää yötä. Yllättävänkin hyvin suunnistusakatemian salskea analyytikko osuudestaan suoriutui, kuten myös koko muu jengi. Tiistaina mies tuli toimistolle houkkuttelemaan mieron tielle, arki-iltana pitäisi radalle lähteä, wtf?! Ei ihan käy tasan onnen lahjat. SP:kin oli osuutensa nopein. Arvostan! Jätkä kehuu puskajusseja, joku voisi sanoa että nyt on promilleja Toholla veressä. Olivat ilmeisesti tehneet liian helpon reitin Jukolaan kun muut suomalaiset jäivät kuin tikut paskaan. Ainoastaan Joensuun puskajussit jaksaa juosta. Perkele. Jukolan aikana huomasin tulleeni itä-suomalaiseksi. Kuula jumissa jo valmiiksi.

Jussi on ihme juttu. Aina sataa vettä. Joku hakee heilaa. Joku toinen järjestää kävelykisaa. Minä kuulun jälkimmäisiin.

Keuruulla ja Saarijärvellä juostaan perinteisissä merkeissä. Aikanaan juoksijana koutsin kanssa. Miehen joka on kovin koskaan ikinä missään. Nyt itse juoksijoiden kanssa koutsina. Ajat on ihmeelliset. Jopa nostalgiset. Tänään totesin olevani vanha. Yhtäkkiä vain huomasin sen. Samalla hetkellä kun Faith No More soi radiossa. Päätin aloittaa kapinoinnin. Oli jo aikakin. Ja saman tien edellinen kaatuu, kun paljastan illan musiikkivalinnan: Billy Idol - Greatest Hits. Joopa joo, White Weddingin ja Rebel Yellin myötä hyvää jussia kaikille. Hyvää jatkoa jollei oma riitä jne.

2 kommenttia: