perjantai 5. kesäkuuta 2009

84

Tomilla on ollut taas liikaa aikaa. Äijä mennyt veivaamaan meitin blogin pohjan mustaksi, kun kaikilla muillakin on. Peesari parhaasta päästä tämä meidän lomaileva kulkurimme. Laulava joutsen, Pyylammen Tomppa.

Kauhee yllätys odotti vaa`alla meikäpoikaa tänään. Paino pudonnut jo 84 kiloon. Testin jälkeen on lenkkejäkin takana kokonaista yksi kappale. 8km kevyttä n. 5.00/km. Testin jälkeisiä Fiesta-reissuja vyöllä on ainoastaan kolme. Pakko se on myöntää itselleen, mies on kunnossa. Sanoisi sisäinen sankarimme. Hyötyliikunta ilmeisesti oikeasti vaikuttaa johonkin. Maanantain muutto ja tämän päivän Kunniakierroksen valmistelut pudottivat painoa 2kg.

Loppuviikosta on aika ottaa itseänsä niskasta kiinni. Kyömystä sellaisesta. Fillarilla töihin ja ainakin kaksi lenksua viikonlopun aikana. Ugh. Jos vaikka tempoisi menemään jotain kovempaakin rallattelua sekaan vaihteeksi. Jo toisen kerran viimeiseen vuoteen siis.

S-P ja Tomi meni näköjään halpaan. Minähän ihan taktisesti ajattelin silloin koukata vähän pidemmän lenkin kautta. Kuka sinä oli kotiin lähtemisestä mitään puhunut? Mä mitään eksynyt tietenkään. Suunnistustaidot on huippuluokkaa. Tosin intissä olin lajin apuopetuksessa, ja viime vuonna Raision iltarasteilta on plakkarissa toiseksi viimeinen sija.

Mulla on aina tapana jolkotella baarista kotiin vähän pidempää reittiä. Ajokoiramaisesti vaikka Kajaanin kautta, jos niikseen tulee. Kun on kunnossa, on kunnossa.

1 kommentti:

  1. Kun juostiin Fiestasta toimistolle, niin kyl mie katoin että on se jätkä lyönnissä. Herkästi liikahtaa kun on kiire.

    VastaaPoista