sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Daegu-veikkaus - Lopulliset tulokset!

Tulosta, tulosta:

Maratonin läpsytys oli hieno kisa. Tai suuremmin siinä ei kisaa ollut. Kirui lönkkäsi hullua vauhtia. Ei pohkeet krampannut, kun yltyi tanssiinkiin maalissa. Kuru, Toho, JIRI ja JUKISUKI napsivat täydet pongot.

Naisten moukarin vei Lysenko kivoissa shortseissaan. Muutenhan kärki oli täysin odotettu.
Kuten oli voittotuloskin.

Miesten 3-loikka oli komea kisa. Idowu pisti kampoihin, mutta kaksi senttiä vajaa 18m on paha lyötävä.
Eipä tiennyt kukaan kaikkia kolmea.

Miesten vitonen ja Farahin kulta. Viimeinkin. Lagat kämmensi taktiikassa ja Merga hankaloitti Lagatin tietä entisestään. Tiukka viimeinen kierros 52,6. Ihan helvetin kuluneesti voisi todeta, että "jokainen voi itse käydä koittamassa pelkkää 400m tuohon aikaan." Sama kuin rallista sanoisi, että "jokainen voi itse koittaa ajaa ouninpohjan tuota vauhtia."

Naisten kasilla Jepkosgei lähti uhkarohkeaan peliin. Se riitti pronssiin. Savinova ja Semenya laskivat voimansa oikein ja Savinova juoksi "kovempaa kuin pystyi juoksemaan". Ainakin omien sanojensa mukaan. Kuusi sai tämän oikein.

Naisten 4x100 viestin kaksi ensimmäistä mitalia oli melko odotettua kamaa. Ukraina hiihteli tasaisella työllä pronssille. Barrios ja Sarpaneva tiesivät tämän.

Miesten vastaava oli melkoista säätämistä. Jamaika täysin suvereeni, kuten ME:llä pitääkin. Ranska ja Pyhä Kitt & Co. pääsivät muiden jäätyessä mitalin makuun. Hyvä heille.

Päivän Extran viime hetken vaihdolla saalisti itselleen Johku. Kisaextraa ei tiennyt kukaan.

Päivän vahvimmat olivat Kuru ja Toho. Heikoimmat Lanttu & Tpyy. Päivän sijoitukselliset nousijat olivat Toho ja Barrios. Suurimpia sukeltajia @IlkkaPalomaki ja TimLii.

Koko paskan nappasi nimiinsä Kuru. Hopeeta Johku ja kolmanneksi kestomenestyjä Espoon Borza. Jumbopalkinnon sai Tpyy. Ehkä teen jonkun livakan Maaottelu-veikkauksen jos aikaa jää. 

Pikkuisen on vielä pakko spekulointisoppaa hämmentää... Muutoksia veikkauksiin tekivät kisan aikana seuraavat: Kuru, Johku, Espoon Borza, Toho, Toomio 1, Toomio 2, Lanttu. Joten henkisesti Ändy voi olla ylpeä suorituksestaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti