perjantai 2. syyskuuta 2011

Daegu-veikkaus - Kisapäivä 7.

Juttuja:

Ei Merjan vasara lentänyt. Sijoituksen tiesi tarkasti Kuru. Kuinkas muutenkaan... Lopputulos oli sentään monen muunkin tiedossa.

Pousi olisi pomppinut finaaliin. Kuin jousi, jos huumori sallitaan.

Närpiön kloppi juoksu alkuerän komeasti. Välierä ei enää ihan niin nättiä ollutkaan. Tietysti voi jossitella kahdella 1-radan paikalla, mutta ihan hyvä suoritus kuitenkin. Sijoitusta ei tiennyt kukaan, ajan arvasi lukuisa joukko.

Saksan Storl oli mieletön kuulakisassa. Muut pikkupojat jäi taa, ja poika paransi ennätystään ihan päteviin lukemiin. Ja surullista on se, että Kuru tiesi tämänkin kärkitrion. Toki muutama muukin.

Naisten keppi oli tasoltaan jonkinmoinen. Rakenteeltaan hintelä Abakumova vei kisan. Jos jossain lajissa, missä joskus menestyttiin, ollaan Suomen maalla kaukana kärjestä niin naisten keihäässä. Tuollanen 14 metriä, vaan. Täysi tieto TimLiillä.

Watt ei pituuskultaa ottanutkaan. Sen vei Phillips. Kukaan ei kaikkea oikein saanut.

Naisten kasia tykiteltiin kovasti. Ei olisi Merikosken SE riittänyt.

Naisten vitonen täysin oikein vain Kurulta ja Toomio ykköseltä. Molemmat olivat tänään veikkaushurmoksessa.

Naisten 200m ei yllättänyt. Siitä täydet pisteet isolle sakille.

Nelosen viesti oli mahtava. Etelä-Afrikan kopla veteli yllätyshopealle. Lähes kultaa, mutta D-Merritt oli vahvempi. Päivän Extran vei Toomio 2. 

Päivän pisterohmu ja edelleen veikkauksen kärki on Kuru. 29 pistettä eroa hopeasijaa pitävästä Johkusta. Paljon pitää tapahtua, että ero kiinni saadaan. SaHa teki hyvän nousun kolmoseksi. Espoon Borza ja Ändy kamppailevat mielien palkinnoille. Päivän nousija oli Toomio 1. Viisi sijaa ylös. Karvalakkipyy valui 3 sijaa alas. Chef Änkyrä oli päivän heikoin, ja tästä johtuen uupui jumboksi. Tpyy nousi kaksi sijaa. 

Tämän hetken kuuden kärki todennäköisesti selvittelevät rahojen tulevan osoitteen. Keskikastissa voi tapahtua mitä vaan, ja jännitys lähinnä siinä, kuka on toimiston kingi. Jumbosijasta mittelee punainen nelikko.

Yöllä se on varmaan noustava katsomaan 50km kävelyä. Ihan hanurista lajina, mutta kiva katsoa kärsimystä. Ei vaan, raaka laji, mutta hiukan teennäisen rajoitettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti